¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 3 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 3 Април, 2009 На кабелите.. И моля да сподели марка, модел, цена?Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 3 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Струва ми се ще смачка кабела до прокъсване на външната изолация и влошаване на характеристиките му. Такерите които съм виждал да прекалено силни, дори за коаксиален не бих ги ползвал. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 3 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 При нас се ползваше такер и чесно казано си е нож в две остриета .. доста мизерии е правил, или ще го надупчиш или ще го пречукаш. Удобно е но ако го ползва човек който само бърза да си свърши работата ще имаш много проблеми. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Така си и мислех е добре с какво монтирате кабелите до клиента примерно като изключим белите скобички с пирончетата... .. Че и с тях мн ядове.. . . п.п. В момента масово го правя с кабелни пвц канали с по няколко дюбел пирона за гипсокартон става перфектно просто няма никакви проблеми като изключим цената Никога не съм ползвал, а гледам масово кабеларките го полват... тия дни като се разходих из магазините.. първо едвам намерих и накрая ми праснаха цена малко над 100лева и затова малко ме замисли.. дали да го купя не че толкова парите но дали си струва.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 3 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 аз принципно ползвам, и ако се внимава си върши добре работата, но не казвам че не е имало сакатлъци. не съм пробвал по кабел който върви 60-90В Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stilyan Отговорено 3 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Ползваме такер. Не стават сакътлъци. Може да се настройва силата на удара му - има две позиции. Едната примерно за дърво, другата за мазилка, цимент .... Не се премачква кабела, защото използваме скоби с различна дължина - от 10 до 14 мм. Бързо е и много по-удобно от белите скобички. Цената в България е солена. Моя е от Англия за 78 български пари с доставката. А и скобите им са по-хубави. Нашенските са за кашкавал . Заслужава си инвестицията. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2009 Днеска купих един за 10,40Лева ... .. Случайно влязох в един магазин и питах.Момичето каза да имаме на 10,40лева...аз направо неможех да осъзная какво ми говори..Преди малко го пробвах на мазилка ама въобще не ме впечетли.. 3 от скобите ги пусна в средата на кабела, 2-3 изобщо не се забиха и 2-3 бяха наред...Иначе както каза колегата тези са 12мм и няма проблем с "прерязването" то има и регулировка..Но май ще пия една студена вода за 10лева и ще пробвам този от 100... п.п. Какви марки са вашите и Миро този от къде си го купил ако не е тайна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 5 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2009 Аз ползвам ей такъв. http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8993 Доста е добър, но понякога стават мизерии от бързината Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Април, 2009 Вчера взех един немски от башмайстора за 30лева.Не е изцяло метален като тоя за 100лева но ме уверяваха че при проблеми ще бъде подменен, а такова нещо не се било случвало да се развали досега..Марката е Novus работи и с 2 та типа тапицерски и за кабелите скобички като за първите е 6-14мм, а вторите до 14мм дължината.До момента над 100 щраквания не е дал проблем но времето ще си покаже Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jaredharet Отговорено 6 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2009 А по външна мазилка на фасадите на блоковепробвал ли си го. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2009 Oще на стената на магазина Забива ги хич да не е става за парите си определено много по добре от оня дето взех за 10 лева направо няма нищо общо . То така или иначе е нормално да искаш да го тестваш на място и ако ти откажат да си гледат работата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2009 като реша да взимам ще си нося плочка вибриран бетон за тест Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 6 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2009 Аз ползвам ей такъв. http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8993 Доста е добър, но понякога стават мизерии от бързината мисля нашия беше точно такъв, след време му омеква пружината която бута скобите и не работи добре с полупразен "резервоар" . За забиването в бетон има значение и самата скоба каква е , ако е много дълга и просто се навива около кабела при панелките иначе за мазилка няма грижи. Но при всички положения трябва много да се внимава да не се забиват много силно когато повърхноста е мека особенно при голяма дължина на кабела. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 6 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2009 Най добрият такер е РАПИД !!! Не мачка кабели и кове навсякъде ! Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimi_5 Отговорено 17 Януари, 2014 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2014 (Редактирано) Кой от двата: Rapid 36 или Rapid 28 ползвате? Виждам и двата в употреба. http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8994 http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1104&id=8993 Нуждата е за FTP кабел и коаксиален за телевизията RG6. Редактирано 17 Януари, 2014 от dimi_5 0886 883068 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване