Stoiko Публикувано 4 Август, 2008 Доклад Сподели Публикувано 4 Август, 2008 Днес са идвали от CRC-то в офиса на проверка и по този случай питам някой знае ли какво представлява този протокол за заземление ? www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Август, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Август, 2008 ами като си направиш заземяване си има оторизирани фирми които идват и замерват колко ома ти е и ти издават протокол. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2009 За да не отварям нова тема някой има ли представа мога ли аз да си изградя системата, а само някой да дойде да ми я замери и да си сложи подписа за това дали или не е наред и имате ли представа коя фирма може да извърши тази услуга. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 26 Януари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2009 Ами обикновено само идват да замерят и да ти дадат документ. Заземяването ти си го правиш. Поразпитай по разни обекти около теб. По принцип такъв документ се изисква за всички обекти - магазини, цехове и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Януари, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2009 при нас още не са идвали с такива заземителни щуротии никога няма да заземя техника поставена навън освен ако не е антена Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 27 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2009 значи ще имаш готина и нелегална мрежа за всяко узаконено нещо в мрежата ти, трябва земя Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 27 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2009 Я да си напишат кои са законните тогава? Темата се разводни вече достатъчно. Заземяването не е основния проблем, а промяната в закона. На мен лично ми харесва КРС да има право да глобява и да въвежда някакъв ред. Току виж станем малко по-разумни и с линковете и с разпъването на просторите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване