Щирлиц Публикувано 3 Август, 2018 Доклад Сподели Публикувано 3 Август, 2018 Слагам тук РТС БГ ООД заради "безплатната" им доствка. Поръчах си цели 2 бр. CSS 326-24G-2S+ разчитайки на "безплатната" им доствка. За справка прилагам снимка от сайта им и снимка на разписката от Еконт. Не ми е за 9-те лева и 10-те стотинки ..... въпросът е принципен. А сега да кажа и добра дума - наистина ми изпратиха проформата за по-малко от 1/2 час и бяха много любезни, но следващият път много ще се замисля дали да пазарувам от тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Август, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Август, 2018 Не че ще защитавам новата им колежка, но преди месеци и на кредитно по банка не даваше Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 16 Януари, 2019 Доклад Сподели Отговорено 16 Януари, 2019 Сигурно е станала грешка.... или са пропуснали... трябвало е да се обадиш и са щели да те компенсират като най малко с разликата. Като цяло са изключително коректни !!! Поне от ~15 годишната ми работа с тях.... Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 8 Април, 2019 Доклад Сподели Отговорено 8 Април, 2019 (Редактирано) Обаждайте се като има такива неразбории. Знаете,че търговците навсякъде се менят като салфетки. Към колегата Щирлиц - сигурен ли ,че направи поръчката през сайта или по телефона ? Редактирано 8 Април, 2019 от skyfx Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Щирлиц Отговорено 9 Април, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Април, 2019 Преди 15 часа, skyfx написа: Обаждайте се като има такива неразбории. Знаете,че търговците навсякъде се менят като салфетки. Към колегата Щирлиц - сигурен ли ,че направи поръчката през сайта или по телефона ? Всички знаем, че търговците за чеп за зеле не стават В над 90% от случаите даже не знаят какво продават. Нямам спомени точно как направих поръчката - със сигурност съм говорил и по телефона с някой, защото ми трябваше проформа, за да Ви платя по банка. Никъде не пише, че за поръчка по телефона се заплаща доставката. Нямах време да се разправям за някакви си 9 лв., а и устройствата ми трябваха спешно, но неприятното чувство, че сериозна фирма се опитва да ме цака с топла бира и студени кебапчета остава. И накрая - не знам защо разравяте случай от преди повече от 6 месеца .... станалото - станало. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване