starbyte Публикувано 16 Юли, 2018 Доклад Сподели Публикувано 16 Юли, 2018 Здравейте, разполагам със Сиско RV325 и искам да разкарам Вивакомското "рутерче" и да сложа Сиското. Интернета си върви, но телевизията не ми тръгва, с два STB на Виваком съм, пуснал съм мултикаста на CISCO-то и пак не ще идеи някакви, нещо... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Юли, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2018 Защо си мислиш че на тази пръчка ще тръгне току така. Как ще и зареди интерфейса който не е по мултикаст? Бриджни си WAN-a с 2 лан порт-а и си пускай там приемниците. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
starbyte Отговорено 16 Юли, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 16 Юли, 2018 Да, със рутер на Cisco RV325 за над 700 лева - не тръгват тв приемниците на Виваком, имах надежда, че ще успея да ги подкарам, но нестава. Ще продължа да чета и да търся начин или може би с някой upgrade на firmware Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 17 Юли, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Юли, 2018 При Дриско минаваш с тарифата от 200лв на час. а техника ще пита че не знае. И обикновено на такива изцепки минават хората на Микротик бриджни няколко порта за да може да мине второ DHCP към приемника никакъв шанс иначе Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
starbyte Отговорено 19 Юли, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Юли, 2018 Ще го тормоза аз това Cisco , през уикенда... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 15 Август, 2018 Доклад Сподели Отговорено 15 Август, 2018 (Редактирано) Вероятно 700лв + са достатъчен мотив да задържиш това изделие. Там екзотичните решения са само през сваляне на startup и едитване. Наливане и така на проба - грешка получаване на точния грамаж. Решение за в милата ни татковина и съответно почти нулев шанс за получаване на практичреско инфо. поздрави Редактирано 15 Август, 2018 от Mile Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване