kidram Публикувано 10 Юни, 2018 Доклад Сподели Публикувано 10 Юни, 2018 Здравейте, колеги! Ползвам 3 rb metal 2SHPn конфигурирани с quickset в режим на AP WISP .Целта е да се постигне облъчване на определена търговска площ .Устройствата са със осъвременен софтуер до последната stable версия. Сигналът им е безупречен , но закачайки се за него клиента получава нищожна скорост . Пинг от антената към gate-а е нормален, от антената към клиента е със огромни амлитуди от порядъка на един пакет с 20ms, а следващият с 275ms. В следствие на това клиента се разкача през 1 минута.Опитах следните подобрения ,но без успех: 1. interfaces- wireless-wireless tables-advanced -distance настрои на indoors след като прочетох ,че сигналът може да идва прекалено силен и в това да си.е корени проблема. 2. Всички АП предават на различни честоти 3. От data rates отчекнах "ниските" под 5 mbits скорости Най- озадъчаващото за мен е ,че 2 от 3-те работиха в инициалната конфигурация без проблем. Като станаха три обаче вече не работят . Имам инсталирани и други устройства към същия captive portal и там скороста е нормална - 50-60 mbits Нещо бъркам в конфигурацията или има някаква интерференция между устройствата ,но тя ми обягва. Би ли могъл някой да ме посъветва как да конфигурирам правилно rb metal 2SHPn за го играе wifi bridge и да насочва към captive portal Благодаря предварително! Симеон Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване