skuller Публикувано 27 Май, 2018 Доклад Сподели Публикувано 27 Май, 2018 Здравейте, търся HP STORAGE WORKS или друг подобен сторидж сървър със 3.5 инвочи дискове. Трябва ми само шасито и кадитата за дисковете. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 27 Май, 2018 Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2018 Мисля че имам 2-3 такива сандъка. Ще се наложи да погледна точния модел и да ти изпратя снимки. Ще стане вероятно утре вечер или вторник сутрин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skuller Отговорено 28 Май, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Май, 2018 @Mile благодаря предварително. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 3 Юни, 2018 Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2018 (Редактирано) Снимки и парт нъмбър. Сега погледнах пак и видях, че тия са SATA. На теб ти трябва SCSI... здраве да е ще погледна дали случайно не е останало и някое scsi тия дни Редактирано 3 Юни, 2018 от Mile Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skuller Отговорено 4 Юни, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Юни, 2018 Без значение е дали са SCSI или SATA важното е да са 3.5" .. не ми трябва за дискове а кутия в която да вкарам няколко Pi-та и да мога при проблем да вадя caddy-то и да сменям само изгорялото Pi. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts