fortekn Публикувано 9 Май, 2018 Доклад Сподели Публикувано 9 Май, 2018 Kолеги дайте съвет за LHG5 AC не може да се ъпдейтне,Имам 4 такива но едното като се опитам да го ъпдейтна се рестартира и пак си е старият фърмуер. Сега в момента е с 6.40.03 Че в това положение сега работи само на 5180 MHz и при всякакъв опит да му сменя настройките се рестартира. Във Log инфото пише kernel failure in previous boot. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Май, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2018 NetInstall пробва ли? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 9 Май, 2018 Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2018 (Редактирано) преди 57 минути, fortekn написа: Kолеги дайте съвет за LHG5 AC не може да се ъпдейтне,Имам 4 такива но едното като се опитам да го ъпдейтна се рестартира и пак си е старият фърмуер. Сега в момента е с 6.40.03 Че в това положение сега работи само на 5180 MHz и при всякакъв опит да му сменя настройките се рестартира. Във Log инфото пише kernel failure in previous boot. И при мен стана същото и от съпорта ми казаха да го инстална с Netinstall до версия 6.42rc52 или до версия 6.43rc7 с Netinstall задължително! След тази процедура може вече спокойно да го ъпдейтнеш до версия 6.42.1 (стабилна версия). Редактирано 9 Май, 2018 от msboy допълнение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fortekn Отговорено 9 Май, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Май, 2018 Стана след около 3 /4 ресета някъде захапа.Сега всичко е ок .Но на 2,5 км сигнала е -52 db със друго LHG 5 AC . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване