Администратор kokaracha Публикувано 31 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Публикувано 31 Юли, 2009 Продавам Buffalo 125Mbps MIMO High-Power Wireless рутър/аксес пойнт/бридж вграден 4-портов 10/100 LAN суич и сменяема външна антена WHR-HP-G54, цена 100лв CPU Broadcom 5352 @ 200MHz Flash 4MB Ram 16MB CPU BCM5325 За други техн. данни http://www.buffalo-bg.com/product/10301 http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM5352EL#tab=features-tab Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 31 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2009 Притеснява ме, че - всеки продукт на фирмата е олигавен с глупав маркетинг - няма tx power и rx sensitivity информация на продуктите на сайта нещо крият, има нещо гнило - измислят си разни неща от сорта : MIMO с една антена, TurboUSB и други щуротии.. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 31 Юли, 2009 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2009 Няма място за притеснения изобщо. Рутера е от малкото читави за домашна употреба,а флашнат с опънврт и сменена антена си е скрита лимонка. Чипсет е на broadcom и конкретно този http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM5352EL#tab=features-tab. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 31 Юли, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2009 Притеснява ме, че - всеки продукт на фирмата е олигавен с глупав маркетинг - няма tx power и rx sensitivity информация на продуктите на сайта нещо крият, има нещо гнило - измислят си разни неща от сорта : MIMO с една антена, TurbUSB и други щуротии.. Нали се сещаш че само ти мислиш така Домашния потребител го интересува да работи и да не забива докато се пребивавах в Англия взех 2 един ползвахме там и един в момента ползвам тук в бг Н-ка от 12 мецеса как работи до момента не ми е забил нито 1 път Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 31 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2009 Buffalo си е марка, име. Няма и да забие. Просто отбелязвам наблюденията си. От опита ми с марката мога да кажа че продуктите верно стават. Който си го вземе за домашен не виждам от какво ще се оплаче. Пък и готино изглежда - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 31 Юли, 2009 Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2009 Притеснява ме, че - всеки продукт на фирмата е олигавен с глупав маркетинг - няма tx power и rx sensitivity информация на продуктите на сайта нещо крият, има нещо гнило - измислят си разни неща от сорта : MIMO с една антена, TurboUSB и други щуротии.. А мен ме притеснява,че за тези пари няма да намериш по-читав рутер.Няма нищо гнило.Слагаш Томато,мяташ го на гардероба и забравяш,че имаш рутер. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 29 Март, 2010 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Март, 2010 UP Нова цена 60лв. Стой си и събира прахоляци.Работил е в затворено помещение,не е отварян.Префлашнат с домата. Много е добро рутерчето,но ми е излишно. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 30 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 50 лв. ми се струва добра цена.Какво ще кажеш? http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 30 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2010 от обяд съм му задал същия въпрос Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KRASI2 Отговорено 31 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2010 мен ме утройва 60лв ,за връзка Skype: sr.impuls emeil krpk@abv.bg , tel 0889305464 , 096 314539 Красимир , МОНТАНА Skype: sr.impuls emeil krpk@abv.bg , tel 0889305464 , 096 314539 Красимир , МОНТАНА Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 31 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2010 Еми то теб те у-ва но си има ред Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 31 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2010 Направете сега едно наддаване и който спечели,да взема рутера. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zezi72 Отговорено 31 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2010 Да не си го продал вече? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 31 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2010 От два дена и аз чакам отговор ама няма и следа от продавача …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 1 Април, 2010 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2010 Преди много време бил обещан .. . . . Само, че няма кой да актуализира обявата.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts