Gesha Публикувано 22 Март, 2018 Доклад Сподели Публикувано 22 Март, 2018 (Редактирано) Здравейте. Случвало ли се е на някой да показва висок капацитет но реално да минават 70-80 мегабита, без значение тцп или удп. Разстоянието е под 1 км. Сменях няколко честоти и различна ширина на лентата. Прилагам снимки: Редактирано 22 Март, 2018 от Gesha Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Март, 2018 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2018 Спектрален анализ на избрания канал ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 22 Март, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2018 Пробвах го на 5840, 5190, 5310, 5540 навсякъде е долу горе едно и също. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Март, 2018 Доклад Сподели Отговорено 22 Март, 2018 Най-чисто ми се вижда на 5540 Може ли скрийншот от УДП теста за по-голям времеви интервал поне 5-10 минути ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 23 Март, 2018 Доклад Сподели Отговорено 23 Март, 2018 пробвай да изключиш CALCULATE EIRP LIMIT , и вдигни OUTPUT POWER на 24dBm и на двете устройства. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Март, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Март, 2018 Колко пакета в секунда е този реален трафик ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 31 Март, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Март, 2018 (Редактирано) Не съм обръщал внимание, но не е много. Има 50 -80 клиента зад линка. Тествал съм и без тях . P.S в момента линка е добре, след като отворих CT и го пуснах на някаква нестандартна честота. (интересното е, че само на нея кара повече от 80 мегабита трафик(около 220) ) Редактирано 31 Март, 2018 от Gesha Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 6 Април, 2018 Доклад Сподели Отговорено 6 Април, 2018 Привет! На вътрешния тест между устройствата колко трафик изкарва ? да не би някой от клиентите ти да има китайски DVR - и да прави голям брой пакети към китайските му братчета скоро имах подобен проблем ... Така като гледам как са се закачили трябва да лети при мен са на 170-180 клиента и си бачкат на 8км без забележки 360 тцп 480-500 удп Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване