Администратор Велин Отговорено 1 Април, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2018 Казва се конструктивни особености LHG XL 5 AC си е повечко пластмаса и се зашумява от къде ли не .. за диаграма на насоченост пък да не говорим , няма нищо общо с пасатките 1 Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Април, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Април, 2018 Именно, то си е по-скоро cpe. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fossi Отговорено 11 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2020 Здравейте, Искам да попитам какво стана с тези антени. След последните ъпдейти на RouterOS наблюдава ли се промяна, успяхте ли да ги пуснете на 18 км. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
msboy Отговорено 14 Февруари, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2020 На 11.02.2020 г. at 9:36, fossi написа: Здравейте, Искам да попитам какво стана с тези антени. След последните ъпдейти на RouterOS наблюдава ли се промяна, успяхте ли да ги пуснете на 18 км. Тотален провал са при шумен ефир. Абсурд не работят при 18 км. т.е. закачат се на -65 но пропускателната способност е ужасна. Пробвал съм какви ли не честоти и настройки Е не става. Пробвал съм ги на 10 км и пак не се държат добре. При чист ефир може би ще прекарват що годе трафик но такъв чист ефир едва ли има някъде. Пасатките може да са класика но са стабилни и къртят да ти кажа особено с борд 911G-5HPacD на голямо разстояние. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 17 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2020 Да споделя малко опит. LHG се слага само като крайно клиентско устройство. Като АП винаги плътна антена. Тази решетка обира всички странични шумове. От този линк ще изкараш трафик , като сложиш пасат антена или микротишка. Има ли наблизо други антени винаги LHG -то се бъгва. 1 Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 18 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2020 Аз съм доволен 15km линк, две LHG XL AC PtP, като до едното само ние имаме 10 други AP-та (ubnt, proxim, mikrotik) + две гсм базови станции. Връзват се на -60 , snr 43 Натоварване 80-100мбит и не е имало проблем с латенция или загубени пакети Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 19 Февруари, 2020 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2020 Сподели колко ти е CCQ, там е разковничето колко е читав ефира. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 19 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2020 Линка минава над цял град Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fortekn Отговорено 21 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2020 И а зда споделя опит но със LDF5 AC и 60 см Пасатски антени спокойно си върви от 300 до 450 Mbps на 6,5 км разтояние като се има впредвид че линка минава над града и е бая зашумено. Според мен LHG стават само за клиентски устройства 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване