Zhivko Публикувано 26 Февруари, 2018 Доклад Сподели Публикувано 26 Февруари, 2018 Здравейте, Имам следния проблем при изграждане на pptp връзка между лаптоп и микротик. В firewall имам активиран drop за всичко и съм поставил някои изключения: add chain=input protocol=icmp add chain=input connection-state=established add action=drop chain=input add chain=input dst-port=1723 protocol=tcp add chain=input protocol=gre Какво още трябва да разреша, за да може да се осъществи връзката? Ако спра drop всичко си работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 26 Февруари, 2018 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2018 Да сложиш DROP най накрая в йерархията Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Zhivko Отговорено 26 Февруари, 2018 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2018 Благодаря това с йерархията винаги го забравям. Получи се. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Zhivko
Здравейте,
Имам следния проблем при изграждане на pptp връзка между лаптоп и микротик. В firewall имам активиран drop за всичко и съм поставил някои изключения:
add chain=input protocol=icmp
add chain=input connection-state=established
add action=drop chain=input
add chain=input dst-port=1723 protocol=tcp
add chain=input protocol=gre
Какво още трябва да разреша, за да може да се осъществи връзката? Ако спра drop всичко си работи.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
2 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване