Администратор Самуил Арсов Публикувано 17 Февруари, 2018 Администратор Доклад Сподели Публикувано 17 Февруари, 2018 Някой да има проблем с BG peering в момента ? https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Аз, като абонат на ментел. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Не само мтел, бск, вива, теленор имат проблем с някой страници. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Навред е, нейде в София нямало ток. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Абв примерно изобщо не се отваря от 4 места. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 BIX Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 17 Февруари, 2018 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Мисля, че проблема е в Телепоинт/Телехаус. https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Преди 1 час, samyil написа: Мисля, че проблема е в Телепоинт/Телехаус. Имаме участник познал точните килограми ... ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Колеги, тръгнаха ли ви услугите? Моите още не са. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 17 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 17 Февруари, 2018 Тръгнаха, тръгнаха проблема бе именнно в Телехаус лошото че на нас и международния бе от там прекъсването бе за 1.5 часа .Само се чудя с тези агрегати и упс дето имат как е станало .За примера с АБВ мога да кажа че сърварите са им в телехаус така че това е било причината Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 18 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 18 Февруари, 2018 То до Русе докато дойде си е път - време минава ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 19 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2018 (Редактирано) Хах ... За мое нещастие ми се прецака CCR1036, колокиран в Телепойнт Цял ден обикалях като гламав из София да търся CCR Редактирано 19 Февруари, 2018 от Inkas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 19 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2018 преди 14 минути, Inkas написа: Хах ... За мое нещастие ми се прецака CCR1036, колокиран в Телепойнт Цял ден обикалях като гламав из София да търся CCR Разбра ли се какво точно е станало и колко трябва да се притесняваме, че и аз имам 2 RACK-а оборудване там, което за щастие не е засегнато? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 19 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2018 Май генераторите не са сработили след спиране на тока. Аз като бях там (вчера) още не беше напълно стабилизирана температурата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 19 Февруари, 2018 Доклад Сподели Отговорено 19 Февруари, 2018 Те с тия майнери дето са колокирали при тях все по-трудно ще им става - висока консумация и висока температура - това ги чака ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване