NetworkPro Публикувано 18 Юли, 2009 Доклад Сподели Публикувано 18 Юли, 2009 Офертата ми е за качване на лиценза към Левел 6 + суперканали - лиценза за използване на допълнителни честоти. Левел 6 + суперканали за x86 и/или рутербордове Цена: Договаряне/ценообразуване при поискване. Лиценза е легален, имам го предпалтен в моя mikrotik.com акаунт, трябва само да го активирам на някой Ваше Soft-ID Контакт: Skype: hypnologic или ЛС във форума - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 20 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Юли, 2009 едва ли някой може да разбере в тоя пост кое колко точно струва, това ми прилича на рекламен трик .. предлагаш две неща и една цена 250 лв явно се базикаш. п.с. и на кой му пука какво и колко си продал Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 21 Юли, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Юли, 2009 на сайта на миктотик лицензи бол супер ченъл само от локалните ресалъри издават и документи за разходите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 14 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2010 Абе ние да не сме малоумни,та пишеш всичко това за втори път? http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 14 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2010 Можеш да си напълно спокоен. Всичко е Наред. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts