jeliojelev Публикувано 12 Октомври, 2017 Доклад Сподели Публикувано 12 Октомври, 2017 Здравейте колеги. Отварям тази тема, защото не мога да пиша в раздела "Купува Продава". Там в една от темите https://www.mikrotik-bg.net/topic/9529-продавам-захранвания-адаптери-12v-15a/ въпросния колега ни подканя да кажем дали е коректен. Преди време беше пуснал обява за продажбата на ftp кабел. https://www.mikrotik-bg.net/topic/9385-продавам-ftp-m-с-носещо-и-ftp-cat5/?tab=comments#comment-69071 Свързах се с него на лични съобщения и обеща да го изпрати следващия работен ден. Да ама не. Нито следващия, нито по-следващия. Писах му пак и отговори, че нямал време и на другия ден ще го прати да не се притеснявам, че друг ще го вземе. Аз не че се притесних, но на следващия ден вече на обявата пишеше, че е продаден и да се закрие темата. А аз още нищо не см получил. Писах му пак да го питам на кого го продаде след като го обеща на мен и никакъв отговор не последва. После гледам, че и друг колега е недоволен от него https://www.mikrotik-bg.net/topic/9521-продавам-суичове-neomontana-захранвания-адаптери-12в-15а/?tab=comments#comment-69084 https://www.mikrotik-bg.net/topic/9524-продавам-pico-ip-модули/ Оставам с впечатлението, че той нищо не продава просто ей така пише да трупа мнения във форума. МНОГО НЕКОРЕКТЕН. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 12 Октомври, 2017 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2017 Телефона е измислен. Човека е точен, купих суичовете от него. Изпрати ги по-най бързия начин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterol Отговорено 12 Октомври, 2017 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2017 като е толкоз коректен и честен защо се крие зад измислени телефони. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 12 Октомври, 2017 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2017 Ми не пазарувай от него като не те кефи. Аз споделям как е протекла сделката между нас. Не правя четки на никого. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Prodator Отговорено 12 Октомври, 2017 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2017 (Редактирано) така и аз да напиша два реда, пичове който не го кефи да не взема нищо от мене, който е вземал неща от мен знае че всичко е било 6 никога не съм ощетил някой! дреме ми за вашите мнения коректен, некоректен ... интересува ме хората които са вземали от мен неща да изкажат мнение както колегата Kmeta, dimi_5, Networker, nmish, Madafaka, machineman има и др. администратора на форума Велин също е вземал от мен пикота ... не мисля да се обеснявам, българите сме такива можем само да редим и храним! живи и здрави. Редактирано 12 Октомври, 2017 от Prodator 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 13 Октомври, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2017 Това че си точен го разбрахме.Това коло си коректен всеки сам ще прецени за себе си. Не стана ясно обаче,защо си дал неверен номер за контакти ?! 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeliojelev Отговорено 14 Октомври, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2017 (Редактирано) И като си толкова точен къде ми е кабела. Да не сме пазарували от теб. То как и да пазаруваме като ти предлагаш а после се отмяташ от сделката. Теб може да те интересуват хората които са вземали нещо от теб, мен лично ме интересуват и хората като мен дето излъга. Редактирано 14 Октомври, 2017 от jeliojelev Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 14 Октомври, 2017 Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2017 Взимал съм от колегата техника - не съм имал проблем до сега. За телефона сам да си каже :). 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 15 Октомври, 2017 Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2017 и аз съм доволен не е имало проблем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване