wirebez Публикувано 9 Септември, 2008 Доклад Сподели Публикувано 9 Септември, 2008 http://picasaweb.google.com/wirebez email:wirebez@gmail.com GSM: 0898481330 Всеки облъчвател е тестван пневматично на 4 атм. във вода за дефекти , притежава изключителна здравина и не отстъпва по параметри на другите на пазара , а цената е доста по-низка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 9 Септември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2008 и цената е ? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 9 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2008 36 лв с ДДС има и друга цена , но трябва да ми звъннеш или на email Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 9 Септември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2008 вибраторчето вътре с каква дължина е ? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 9 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2008 обоснови се защо питаш по принцип то е 1/4 от дъжината на вълната Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 9 Септември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2008 двуполярни имаш ли ? бих взел 1 такъв Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 9 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Септември, 2008 Имам , но още са в процес на тестове и не мога да дам гаранция още , но ако бързаш звънни . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoiko Отговорено 10 Септември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2008 как е запушен отпред ? Не виждам капачка. www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 10 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2008 Има си капачка и е доста здрава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 10 Септември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2008 Работя с wirebez, профи от всякъде. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 10 Септември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2008 обоснови се защо питаш по принцип то е 1/4 от дъжината на вълната ми донякаде съм ти колега и ми се стори че пишеше 5-6 гигахерца , това си е доста честотна лентичка, но както и да е .. не смятам да се занимавам с производство, добре е производителите да се насочат в правенето на облъчватели за по тесни ленти, и без това ефира ще е шит .. ако ми потрябват ще те потърся. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 10 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Септември, 2008 По принцип е сметнат за 5.5 но практиката показва , че няма разлики на сигнала в диапазона които използваме , а и е по добре да разполагаш с по-голям диапазон, когато сменяш канали , не да ти реже само от 5.6 до 5.8 и като е шумно там да ходиш да сменяш облъчвателя с друг за съответния канал. Съвременните карти имат добра селективност , а и не шумят на други честоти та този шум , които е на твоя канал няма как да го изрежеш. От доста време се занимавам с тези нещта и не случайно започнах да правя облъчватели (просто ми омръзна да се катеря в гадно време да сменям скъпи облъчватели пълни с вода) , ако някои се интересува от размери и схеми нямам нищо против да ги споделя , но технологията на изработка си я пазя в тайна за момента . Мога да ви уверя че инвестициите в инструменти и наи-вече главоблъскането и времето как да се направи нещо без да прави проблеми при различни условия не си заслужава за малко бройки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 15 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Септември, 2008 За момента това успях да постигна с двоините облъчватели , но борбата продължава все още не ми харесва как работят.Картите са CM9-GP и рутербордове RB433-AH Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoiko Отговорено 15 Септември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 15 Септември, 2008 тове е прекрасен резултат ако е на 50 км На колко си правил теста ? www.ev-bg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wirebez Отговорено 15 Септември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Септември, 2008 За съжаление е на доста по-малко , но е в много шумен ефир. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts