net-sar Публикувано 17 Септември, 2017 Доклад Сподели Публикувано 17 Септември, 2017 (Редактирано) Здравей те колеги! Преди няколко месеца(3-4) имахме проблеми с airfiber5u и за да разберем дали нещата са от него или от околната среда закупихме : - 2бр MikroTik MTAD-5G-30D3-PA - антена Precise -2бр MikroTik NetMETAL 5-2x - безжично устройство -2бр MikroTik Sleeve Kit 30 - шумопотискащ капак Нещата са монтирани за тестване и работили 1 час,след като разбираме от къде е проблема(не е в airfiber 5u) ,оборудването е оставено с склада и чака някой да ни го закупи или да ни се отвори работа,такава че да ги монтираме някъде Ако се желаят снимки за да потвърдя думите ми,че оборудването е монтирано само за 1 час,моля драснете и ли ме намерете в viber-а 0884478883 цена :1000лв -Цената е крайна.Мисля че 300лв е добре човек да спести Редактирано 17 Септември, 2017 от net-sar Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
net-sar Отговорено 27 Септември, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2017 Продадени са -можете да затворите темата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts