Тодор Лазаров Отговорено 10 Юни, 2008 Доклад Сподели Отговорено 10 Юни, 2008 С новия фирм съм, 3 ката. 2 ката беше много кофти, ама сега са я оправили. Сигнала ми е -80 на МТ, а в НС5 е -77 на 3 км от секторна е на трубо режим. Кара 17-18 мбит, и като е натоварено до макс. вдига пинга до 15 мс. Пробвали да го сложих в Advanced Wireless Settings --> Rate Algorithm: Otimistic Това не съм го пипал... Ако искаш някви тестове мога да ти изпратя Слагай задължително или Otimistic или ЕWМА което според UBNT е 30% Conservative и 70% Otimistic Но повече скорост прекарва на Otimistic Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 12 Юни, 2008 Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2008 [quote Слагай задължително или Otimistic или ЕWМА което според UBNT е 30% Conservative и 70% Otimistic Но повече скорост прекарва на Otimistic Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InfoSiS Отговорено 17 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2009 http://reloadbg.com/shop/index.php?cPath=34&osCsid=54421c8a8d00653f67c0249ecaafa0b1 специална благодарност на Наско за експресното обслужване, така се прави безнес, успех колега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 18 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Януари, 2009 специална благодарност на Наско за експресното обслужване, така се прави безнес, успех колега Това във връзка с кой пост или просто искаш да споделиш с нас нещо? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InfoSiS Отговорено 21 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2009 не е във връзка с пост колега, относно споделянето то е ясно - ето ви линк от къде и за колко да си купите NS2, а благодарностите са си за reload тъй като са коректни и точни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 21 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Януари, 2009 Ще ми трябват минимум 20-на бр. наностейшън 2. Някой беше споменал цена 130-150 лв, ама аз никъде не видах добри цени. Не ми се дават повече от 130 лв/бр за тази сравнително голяма бройка. Помагайте , т.е. казвайте къде ги има евтини. http://www.vikteam.net/wholesale.php няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 30 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2009 Ще ми трябват минимум 20-на бр. наностейшън 2. Някой беше споменал цена 130-150 лв, ама аз никъде не видах добри цени. Не ми се дават повече от 130 лв/бр за тази сравнително голяма бройка. Помагайте , т.е. казвайте къде ги има евтини. ПЪРВО-АПРИЛСКА ОФЕРТА: 20бр NS2 x 114лв без ддс 20бр NS5 x 123лв без ддс 20бр Bullet2 x 57лв без ддс АП minitar - абсолютен аналог на Едимакс 7206 - http://www.vesuviustreamline.com/product/minitar-wireless-802.11bg-access-point.html 25бр х 37,5лв без ддс За други оферти на едро - моля пишете на е-мейл Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 30 Март, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 30 Март, 2009 Тия неща трябваше да ги купувам за едно село, ама ме изпревариха там и сега съм им доставчик на едро Ама съм си харесал едно друго село, та може в скоро време да купувам 15-20 ап-та и няколко борда с карти. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sirmilanov Отговорено 29 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2009 Izvinete me za latinicata. Kolegi vie seriozno li iskate da si dadete parite za nanostation ??? Pri polojenie 4e na pazara se predlaga Mikrotik !!! Az imam NS5 4 broq za syjalenie. Ogromna reklama pred men im napravi edin samsurko ot VideoMax, nare4e gi "ubieca na mikrotika" i kupih da gi probvam. Polojenieto e slednoto, na 1 metyr edno ot drugo kakvito i opcii i nastroiki da mu promenq6 maxmimalnoto koeto prehvyrli be6e 20Mbps. Probvah gi na 2km edno ot drugo maximuma be6e 64Kbps . V momenta rabotqt na raztoqnie okolo 500m i skorostta e 17-18 Mbps. Ima adski mnogo nedostatyci, kato edin ot tqh e tova 4e ne se vryzvat s mikrotik. Na vsi4ko ot gore ako ne napi6e6 stati4no IP na kompa zad nego, ne 4akai internet. Da obqsnqvam li 4e ima dva rejima na rabota Bridge i Router. Nito bridja raboti kato bridj nito rutera kato ruter. Az se sprqh na varianta s routerboard i mini pci karta na mikrotik. Cenata e malkko po visoka no postijeniqta sa po dobri. Pazaruvam si ot rts, napravili sa kraino re6enie prili4a6to na NS no si e s bord i karta i antenka w edna simpati4na kutiika vklu4itelno adapter, injektor i skoba za tryba. 155lv bez dds za 2,4GHz i mislq 185lv bez dds za 5GHz. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик SS7 Отговорено 29 Май, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2009 Е, че то се знае, че носят до 20М , все пак това е клиентско устройство. Работят без проблем с МТ , дори и със динамични адреси , раздавани от дхцп-то на МТ Абе ти нали вече не се занимаваш с интернет , или бъркам ? Чак пък да са "убиеца на МТ" е малко преувеличено , но устройствата определено си имат пазарна ниша, особено ако поевтинеят още малко. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 29 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2009 Понякога убиеца е зад клавиатурата. Работят си добре за ценовия им клас. Както спомена и SS дано не се занимаваш не заради горките юзери, а заради самия теб. Много мъка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 29 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2009 Понякога убиеца е зад клавиатурата. Работят си добре за ценовия им клас. Както спомена и SS дано не се занимаваш не заради горките юзери, а заради самия теб. Много мъка. Mile,стига плака бре Ела се напием дружно тоз пат сериозно вече-и да си попсуваме наволя целокупно Тя работата нема свърши-още повече-помози боже-простотиите сварзани с нея За нановците-бе не ме кефят особенно за тез кинти-според мен булетите се държат доволно по-добре при мен Варианта с борд и карта за клиент-екстра,бачка си ,само дето тез панелки де вървят с тях нещо не ме кефят на сигнал към сектор :-? Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 30 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 30 Май, 2009 На 2.4 ми допадат NS-тата. Не се изисква много време за монтаж. За 1 клиент са една добра оферта с оглед на финалното ценообразуване и възможностите. Цена на притежание 150лв. Позволявам си да пусна 2 макс 3 срещу 1 MT с wds. Работят добре до момента, в който всички затеглят. Затова и в аккаунтинга са в една група с rate за всеки и limit на групата, който запазва дори в такъв момент една нормална скорост и качество. Признавам си не съм фен на wireless връзванията (имам общо 9 такива клиента и повечето са без алтернатива за друг тип връзване), но понякога се налага. Въпросната конфигурация е Аликс + МТ + CM9 на ether-а 100mb media срещу 3 NS на разстояние 1km. -58 до -60 сигнал за всеки клиент (много играчка беше) макс изходящ постиган от Alix 35mbps, макс входящ на 1 NS 19mbps. Съвсем прилично за в планината на 1 туба бензин от първия асфалт. edit: За пиенето сега нямам проблеми. Вече ми зеха книжката и само казвайте кога и къде. Ида с влака Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 24 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Юни, 2009 При мен с този вдс като ап то е МТ много проблеми, пуснах НС5 като АП, и всички се връзват само в стейсън мод без вдс, и резултатите са коренно различни. Бих ти препоръчал да ги тестваш тези клиенти само в стейшън мод. Максималното постижение ми е 16 клиентски устройства към НС5 ап, и работи безотказно от 6-7 месеца насам, и прави общ трафик 18-20, което рядко се пълни до толкова Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts