dave Публикувано 21 Юли, 2017 Доклад Сподели Публикувано 21 Юли, 2017 Търся програмист - JavaScript, PHP (другo) за изработване на Приложно-програмен интерфейс (API) за управление на рутербордове на Микротик. (или други върху RouterOS) Проекта е свързан с управление на множество специфични и отдалечени рутербордове, на които е необходимо да вървят основни услуги за достъп до Интернет за бизнес нужди, за обществени нужди (хотспот) и др. Ако някой има интерес дa ми пише тук за да обсъдим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mysticall Отговорено 22 Юли, 2017 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2017 Искаш да направиш TR-069 платформа за RouterOS? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dave Отговорено 23 Юли, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Юли, 2017 На 7/22/2017 at 0:11, mysticall написа: Искаш да направиш TR-069 платформа за RouterOS? Използването на този протокол е възможен вариант за реализация на проекта. Необходимо е системата да бъде "облечена" в интуитивен и сигурен уеб интерфейс според специфични нива за достъп до системата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CloudBalkan Отговорено 26 Септември, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2017 Здравей Dave, Имам интерес към идеята ти, имам и работещ proof-of-concept. Ако все още търсиш човек - пиши ми, може и да се видим, и да го обсъдим. Поздрави, Стоил 1 www.cloudbalkan.com - Mikrotik Cloud Hosted Router, виртуални сървъри, хостинг, DNS, cloud услуги Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 3 Юли, 2019 Доклад Сподели Отговорено 3 Юли, 2019 Ако не си намерил човек ми пиши. Като най малко ще направим една консултация по въпроса с очакванията... Имам изработен интерфейс с базови функции, но от години мисля за нещо подобно на това което си описал. Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване