lachko973 Публикувано 18 Юни, 2009 Доклад Сподели Публикувано 18 Юни, 2009 6 броя импулсни захранвания мое производство - 65лв *вход 22-67AC; 28-95V DC *изход 7,5 или 12V избираемо с джъмпер *изходен ток 1А *защита от късо съединение на изхода *фиксирано закъснение при включване *защита от пренапрежение на вход и изход Skype lachko973 ICQ 160620144 GSM 0899 814 894 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 18 Юни, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2009 много скъпо ги даваш според мен, осоебноо пък като са лично производство. По-евтини в момента със същите параметри продават в неомонтана дори са и галванично развързани входа и изхода друго което ми хареса е , че до сега други захранвания с варистори на входа не сам виждал. Наскоро от тях получих и една мостра на ДЦ-ДЦ с изходно напрежение 18волта за ползване с рутербордчетата на МТ. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lachko973 Отговорено 18 Юни, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 18 Юни, 2009 Цената никак не е висока, предвид използваната схемотехника, качество на елементите и изработка. Себестойността на сглобена платка е 9лв. Правех ги преди серийно и сега ги намерих тези забравени. Имам и 30-ина голи печатни платки. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts