h3ll Публикувано 12 Юни, 2009 Доклад Сподели Публикувано 12 Юни, 2009 Продавам 6бр. пасатски антени с кожуси на половин цена - т.е. 350 лв. с ДДС. Има възможност да издам фактура, така че да ви мине разход. Антените се продават с всичко, без облъчвател. За тези които не знаят - това са най-добрите български антени на пазара в момента. Тел. 0898 412550 - Николай (CISBG) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 12 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2009 Какви са антените щото във пасат антени са: http://sat.bg/communicational/index.php?main_page=product_info&cPath=70_14_51&products_id=62 218.79 лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 12 Юни, 2009 Доклад Сподели Отговорено 12 Юни, 2009 той говори за тези http://sat.bg/communicational/index.php?main_page=product_info&cPath=70_14_51&products_id=66 аз съм с такива и наистина са много добри ! Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 29 Септември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Септември, 2009 Антените заседяват и са с нова цена - 300лв/бройка. Ако някой ги вземе всичките цената ще бъде още по-добра! Антените наистина си заслужават! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 18 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 18 Декември, 2009 Има ли ги още тези антени ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 19 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Декември, 2009 да Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aspi Отговорено 22 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Декември, 2009 Писал съм ти на Лични- тел. за контакти, обади се да говарим за антените. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 20 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2010 Към горните антени добавям и 5 бр. 120 градуса секторни антени на 2.4 Гхц по 25 лева парчето. Антените са купувани от видеомакс и мисля че бяха с усилване към 16 dBi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 20 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2010 Ако ги даваш отделно от паниците и наистина са сектори а не панелки-направо ти давам адрес и да ги пращаш и 5те Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 20 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Януари, 2010 Антените се продават отделно, затова съм дал и цена за 1 бройка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 11 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 Продават се 8 броя UPS-и 300w преработени със зареждачка за акумулатор и външни кабели с клеми за закачване. Цена - 40лв/бройка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 11 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 Продават се 8 броя UPS-и 300w преработени със зареждачка за акумулатор и външни кабели с клеми за закачване. Цена - 40лв/бройка. Каква марка са УПСте? Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 11 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2010 Inform Guard - kupuvani sa ot most Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 12 Февруари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 Продават се 8 броя UPS-и 300w преработени със зареждачка за акумулатор и външни кабели с клеми за закачване. Цена - 40лв/бройка. аз търся ама нещо по - яко Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 12 Февруари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 Имам и като за тебе - 2KW за 2 акумулатора - цената е 80лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts