fanta Публикувано 26 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 26 Април, 2009 Суичовете са някакви безименни (нашия достачик ги ползва IneG) 8 портови.Имат си захранване. Еденична цена 12 лв имам в момента 3 може заедно по 10 лв. 2 5портови TP-LINK REPOTEC RP-1705K двата за 10 лв (без захранвания са) Имам и в наличност този рутер http://www.get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=422&products_id=24553 има си и захранване + кутия Цена 25 лв. скаип: fantamaniaka 0888847124 Dido Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 26 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2009 Суичовете са някакви безименни (нашия достачик ги ползва IneG) Аз викам че цялата им фирма е такава 5 петицата репотека за мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 27 Април, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2009 Суичовете са някакви безименни (нашия достачик ги ползва IneG) 8 портови.Имат си захранване. Еденична цена 12 лв имам в момента 3 може заедно по 10 лв. 2 5портови TP-LINK REPOTEC RP-1705K двата за 10 лв (без захранвания са) Имам и в наличност този рутер http://www.get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=422&products_id=24553 има си и захранване + кутия Цена 25 лв. скаип: fantamaniaka 0888847124 Dido да се надяваме, че все още не са на доставчика ти Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fanta Отговорено 27 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2009 хаха не са определено ) нови са. Запазени са до петък от колегата PcTuninG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 27 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Април, 2009 хаха не са определено ) нови са. Запазени са до петък от колегата PcTuninG Мерси колега Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skuller Отговорено 1 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 от кои град си .. интересува ме 5 портовия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 1 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 1 Май, 2009 от кои град си .. интересува ме 5 портовия Колегата е от Стара Загора днес купих 5-ците ама колегата има 8-ци много точен е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skuller Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 много е далече .. до софия с куриер ще стане много пари ;// тябва ми евтин суич за едно малко тестче неми се дават мноо пари за нещо което може да изгори на първата минута Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 2 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Май, 2009 Един колега търси такъв най-обикновен рутер, още ли се продава? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hartman Отговорено 3 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2009 Един колега търси такъв най-обикновен рутер, още ли се продава? Ти домъкна утре един? Родих се мокър, гладен и гол.Посрещнаха ме с бой, студ и изкуствена храна...От тогава всичко става все по зле... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fanta Отговорено 4 Май, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2009 да стои рутера Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 6 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Май, 2009 Ще взема рутер но искам първо да го тествам. Пишете ми на скайпа да ви дам адрес ( hypnologic ) Пращате директно, тествам в три дневен срок и пращам парите на адреса или на банкова сметка. Мерси. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 6 Май, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Май, 2009 Ако ти събира прах и смяташ че всички портове работят, без да се товари захранване допълнително, беза да грее допълнително, и че работи стабилно при натоварване (торенти и т.н.) - може да дойда да го видя във Варна. Ако съвсем искаш да се отървеш и не му работи порт - може по-евтино от 25 но със адаптер Какво толкова си правил по него? Трябва да работи поне 3г без да се сменят елементи - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts