Stilyan Публикувано 26 Февруари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 26 Февруари, 2009 Продавам CF-card Kingston с инсталиран Микротик 3.20 Level 5, upgradable to v4. Цена 70 лева. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2009 Защо го продаваш? Успя да го клонираш ли ? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stilyan Отговорено 27 Февруари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2009 Там вече е кабел, не е на Wireless. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 27 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2009 Понеже някак не ми се вярва че един MikroTik няма все някога да ти влезе в употреба, дори скоро. А да си имаш лиценз е много добре, например в случаите когато имаш някакъв проблем, и си се допитал до support e-mail-а и те искат да прикачиш supout.rif от рутера. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stilyan Отговорено 27 Февруари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2009 Предимно ползвам 2.9.ХХ. - Безплатен е . Това ми трябваше за хот-спот в едно село. User managera на новата версия е по-добър. Ве4е са на raspppoe. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stilyan Отговорено 2 Март, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2009 Продавам CF-card Kingston с инсталиран Микротик 3.20 Level 5, upgradable to v4. Цена 70 лева. Нова цена - 40 лева. Имам и 1 GB CF Card Level 5, upgradable to 3.X with extra channels - 40 лева Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 3 Март, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2009 Купувам този със superchannel. Ще изпратя на лично координати за доставката. (на мен пък ми трябват лицензни 3.2х заради някои екстри при R5H, които впрочем са страшни боклуци) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stilyan Отговорено 7 Март, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2009 Освободи се още една карта с Микротик 3.20 Level 5 и Super Channel - цена 40 лева Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spider Отговорено 2 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 2 Април, 2009 И аз имам две или три TRANSCENT IDE FLASH 128MB с level 5 + Extra channel Ако някой се интересува ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 22 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 В тази тема се извърши измамата. Забележете как Stilyan мирише на гнило още от първия пост по-горе. Spider, постни софт-айди-тата на твоите карти да проверим дали не са пиратските - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 22 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Април, 2009 най-лошото е че може да постне някакви които да не са пиратски а след това в пакета да си получиш "ръчно купени" лицензи Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts