akab Отговорено 4 Март, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2017 фреснел зоната е нарушена на някой линкове със сигурност иначе съм на NV2 но CCQ е доста зле 50/60 макар и два от трите линка да са с добра пряка видимост и близо(под километър) към секторната ми антена интересното е че проблемите са само през деня.......може би от цветността на камерите през деня иначе с bandwich-test ми дава прилични скорости 160-200 мегабита но само като махна Security на линка иначе с него 30/40 мегабита......... дали и теста се бъгва със включено (Security na NV2) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 4 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2017 Секюритито ако има TKIP e нормално да не работи N стандарта Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Март, 2017 Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2017 Е задължително ли е да има секюрити? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 4 Март, 2017 Доклад Сподели Отговорено 4 Март, 2017 Махни секюритито и ги заключи по MAC твоите устройства (само тях да закача). Както ти казаха по-горе, за твоите нужди пусни чисти 20Мхз или дори чисто 5GHz (802.11a). 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 7 Март, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2017 (Редактирано) Благодаря ви за мненията ще пробвам да махна и (Security) коети е (wpa2-psk aes) а относно ( Superchannel ) с дистрибутора се разбрахме по телефона проблемът ми е решен явно е станало недоразумение ако може изтрийте името му или поста с него Редактирано 7 Март, 2017 от akab Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 8 Март, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Март, 2017 и между другото писах писмо до микротик съпорта и ми отговориха че нямат 160мхз все още Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване