akab Публикувано 27 Февруари, 2017 Доклад Сподели Публикувано 27 Февруари, 2017 Здравейте ако си закупя продукт на микротик например........(SXT 5 lite ac) или (Netmetal)......необходимо ли е да си купувам отделно ( Superchannel ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 27 Февруари, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2017 Супер ченъла 80-160 мхз ли разбираш защото платените честоти по нашия закон са свободни Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 27 Февруари, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2017 въпросът ми е дали мога да ползвам всички канали от 4920-6100 или се заплаща допълнителен лиценз (superchanel) в новите интегрирани продукти на микротик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Февруари, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2017 Свободни са, само 160мхз иска писмо да се пише за да ти го отключат. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 28 Февруари, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2017 да разбирам тогава че от един дистрибутор на микротик от който си купих няколко SXT lite5ac и един NetMetal 5-802.11ac ме е измамил като ми поиска и по 28лв на устройство за Superchanel Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 1 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2017 Спомени го кой е. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 1 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2017 На 2/27/2017 at 19:18, akab написа: въпросът ми е дали мога да ползвам всички канали от 4920-6100 или се заплаща допълнителен лиценз (superchanel) в новите интегрирани продукти на микротик Normis : "Since RouterOS v4.3 Superchannel frequency mode is available to all users. Simply upgrade to the latest version, and set wireless mode to superchannel, to be able to test frequencies that are outside your regulatory domain. Please remember that you can do this only if you are within a controlled environment, know what you are doing, or have a special permission from the local regulatory office." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 2 Март, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 Reload.bg и още нещо значи ако напиша писмо до микротик могат да ми отключат и 160мхз канал или нещо не разбрах правилно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 2 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 Да ще ти го отключат ако си фирма. Но реално е неизползваемо, събира много шум и по ефективно става ползването на 80 мхз Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Март, 2017 Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 В подкрепа на горния пост, на места и 80 не вървят. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 2 Март, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 вероятно за това имам проблем с 3 линка и ип-камери след тях..............дали да не ги пусна на 40мхз чист (N).....трябва ми стабилен линк и около 10 мегабита Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 2 Март, 2017 Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 За 10мб бих сложил 802.11а 20мхз лента - работи на всякъде и без проблем. Но ако ти затрябват повече ще трябва да ъпгрейтваш. Там максимума при 20MHz e 28мегабита поне което съм виждал. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 2 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 Преди 1 час, akab написа: вероятно за това имам проблем с 3 линка и ип-камери след тях..............дали да не ги пусна на 40мхз чист (N).....трябва ми стабилен линк и около 10 мегабита Сканирай ефира и си ги пусни радиата дори на 20MHz щом искаш стабилност! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
akab Отговорено 2 Март, 2017 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2017 благодаря за съветите ще пробвам и ще пиша до къде съм я докарал камерите правят около 8-10 мегабита през деня дори от зор съм ги пуснал през eoip тунели но пак насичат.........интересното е че сече самопрез деня Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Март, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2017 Ако минаваш над дъвета или водни масиви или фреснел зоната е нарушена е нормално да има такива аномалии. Погледни стойностите на CCQ какви са ако падат под 95% имаш проблем. Ползваш ли NStream или NV2? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване