wowefect Публикувано 29 Декември, 2016 Доклад Сподели Публикувано 29 Декември, 2016 казуса е следния-рутер dlink модел DWR-116 разполагам с карта на виваком и два усб-стика единия е huawei model E169 другия е отново huawei model E173.картата работи и на двата стика след поставяне в лаптопа ми,имам си нет,след като обаче сложа стика в рутера нищо няма...махам картата слагам я на другия стик и отново в рутера и пак няма....слагам мтелска карта на някой от двата стика забивам го в рутера и нета тръгва...с две думи....някой може ли да каже що е то? да не би виваком да са сложили рестрикции на мобилния си интернет така че да не може да се шерва през рутер ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Декември, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2016 Най вероятно, без да съм тествал, трябва да се окаже деита канала който не е по подразбиране в базата налична в рутера. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 31 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2016 преди 4 минути, 111111 написа: Най вероятно, без да съм тествал, трябва да се окаже деита канала който не е по подразбиране в базата налична в рутера. тоест да не си губя времето с д-линка,налях последния фирмуеар,но без ефект Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Декември, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2016 ако има разширени настройки като на микротика става с нацелване Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 31 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2016 Just now, 111111 написа: ако има разширени настройки като на микротика става с нацелване няма за жалост.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Декември, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Декември, 2016 При Микротик се казват Data channel Info channel като стойностите може да се оказват и през INIT стринга https://wikidevi.com/wiki/MediaTek_MT7620 точно този е бая скопен от място за софтуер само Planet WDRT-750AC го бие по по-малък флаш но е с АС Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване