MikTik Публикувано 1 Декември, 2008 Доклад Сподели Публикувано 1 Декември, 2008 Имам микротик с активиран хотспот какво мога да направя за да могат хората да взимат нет с линксис-а не съм направил секюрити профил защото съм с хотспот. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Lacho Отговорено 1 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2008 Ами по принцим ако се конектнеш към хотспота и свържеш линксиса с кабел към контата, включиш ТХ-а към RX-а и насочиш антената към твоята без да слагаш облъчвател а само minipci карта без пигтеил, вкараш името и паролата на съответните полета и рестартираш - ЩЕ СЕ ДОСЕТИШ, ЧЕ НИТО ЕДИН ОТ НАС НЕ Е НАСЛЕДНИК НА ВАНГА ЗА ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ ПОПИТАШ! Ако искаш провай пак, но обоснови въпроса ти малко по конкретно и разбрано! Какво се опитваш? Как е настроено? С какъв хардуер работиш? и всичко останало каквото се сетиш.... П.С. Написах го без лоши мисли просто ми стана смепно как е написано и реших да отговоря по подобен начин Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 1 Декември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2008 Ами по принцим ако се конектнеш към хотспота и свържеш линксиса с кабел към контата, включиш ТХ-а към RX-а и насочиш антената към твоята без да слагаш облъчвател а само minipci карта без пигтеил, вкараш името и паролата на съответните полета и рестартираш - ЩЕ СЕ ДОСЕТИШ, ЧЕ НИТО ЕДИН ОТ НАС НЕ Е НАСЛЕДНИК НА ВАНГА ЗА ДА РАЗБЕРЕ КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ ПОПИТАШ! Ако искаш провай пак, но обоснови въпроса ти малко по конкретно и разбрано! Какво се опитваш? Как е настроено? С какъв хардуер работиш? и всичко останало каквото се сетиш.... П.С. Написах го без лоши мисли просто ми стана смепно как е написано и реших да отговоря по подобен начин за малко щях да те похваля че си разбрал въпроса Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 2 Декември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Декември, 2008 няма проблем да го ползваш за междинен клиент ако линксис имат опция клиент Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ефект Отговорено 2 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 2 Декември, 2008 Взимаш един Edimax , Tonze , Minitar, Conceptronic или Qubs правиш го на Repiter и за linksys нама да си помислеш повече. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 2 Декември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 2 Декември, 2008 Подкрепям последния пост на 101% Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
MikTik
Имам микротик с активиран хотспот какво мога да направя за да могат хората да взимат нет с линксис-а не съм направил секюрити профил защото съм с хотспот.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване