InterCam Публикувано 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Публикувано 10 Декември, 2016 (Редактирано) Знам ,че мястото на това не е тук но Здравейте колеги.Пиша с молба за Помощ за колега, който го сполетя ужаса със запалилата се композиция с ПропанБутан.Това го правя без негово знание.На колегата му изгоряха сграда с офиса му , заедно с всичката апаратура , която беше вътре , кабели и много още неща за които не се сещам.Щетите на инфрастуктурата около ЖП линията са на 100% .Моля за помощ кой с каквото може.Например Аз се ангажирам с окабеляването наново, работна сила, сервизна кола и др.Нека да не оставим един колега заради грешка на други да изчезне.Извинявам се много ако съм писал глупости. Редактирано 10 Декември, 2016 от InterCam правопис 2 ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 Напълно съгласен съм и съпричастен , бих помогнал за съжаление е доста далеч от мен , но що се касае до някои консумативи ако колегата има нужда ще помогна с каквото мога ,няма да е кой знае какво но ще е от сърце. Ако разучиш от какво има нужда суичове , оптики ... може и на ЛС да ми пишеш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plameni Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 Мога да помогна с 1 бр. гигабитов, base Layer 3 суич, 3Com Switch 3870 48-Port Дайте тук или ми изпратете на л.с. данни, за да го изпратя в понеделник. България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 От нещата който продавам, мога да даря нещо. Утре колегата ще пътува за шумен да монтира техника и може да ги достави. Оставете тази вечер координати, утре тръгва в 8-9. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 10 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 имаме нужда още три рутера(машини) аз дарявам два ,благодаря на колегата със суича ще го приема с драго сърце гр. Шумен цент. офис Еконт за Интеркам ЕООД 0887283611 ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mirando Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 Да по-добре е да напишеш ако можеш от какво има нужда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 10 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 много се разчувствах Все още има съпричастни хора между нас ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 (Редактирано) Ако трябва втори суич, утре е при вас. Нямам т.е. не са тествани машините(x86) и не мога да гарантирам работят ли и какво има / няма. Спайс касети мога да дам нови. Редактирано 10 Декември, 2016 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 10 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 евакуираха всички, утре ако ни пуснат да можеме да огледаме по обстойно и ще имаме точната картина ще трябват кутии няколко сплайс касети. Благодаря на колегата Master нека утре като доближи към Шумен да ми звънне ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 (Редактирано) преди 32 минути, InterCam написа: имаме нужда още три рутера(машини) аз дарявам два ,благодаря на колегата със суича ще го приема с драго сърце гр. Шумен цент. офис Еконт за Интеркам ЕООД 0887283611 имам резерва ,а скоро сменям и сървъра , мога да ги дам и двата работят с ИПакт-а ,няколко излишни медия конвертори .. а сега се и поразрових 2 броя тп-линк 3109 пак излишни Редактирано 10 Декември, 2016 от space Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 Само не разбрах за вашата фирма ли е или за друга? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 10 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 за друга фирма е благодаря много на колегата Space ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 10 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 Писал съм ви и на лични. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
InterCam Отговорено 10 Декември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2016 Преди 1 час, InterCam написа: за нека които изпратят нещо вътре в пратката да си посочат личен тел номер за да можем да се обадим и да благодарим за помоща когато свърши този кошмар Благодаря ISP Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 11 Декември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 11 Декември, 2016 Какъв тип е мрежата. Имам доста части, които не ползвам и ще помогнеме. Не е проблем и да дойда да сплайсна каквото трябва. ОДФ-и т.н. ще трябват ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts