anonymousgirl Публикувано 31 Октомври, 2016 Доклад Сподели Публикувано 31 Октомври, 2016 Здравейте. Реших да си инсталирам linux, но след инсталацията разбрах, че съм си изтрила моята ОС, което даже не знам как е станало... като се има напредвид, че имам нужните параметри за да ми потръгне linux и инсталацията си вървеше чудесно, нямаше никакви проблеми, а и имам представа как се инсталира тази ОС. Някой има ли идея от какво може да се е получило така, защото аз нямам никаква представа? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Октомври, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2016 Kaква е връзката с виртуалната машина? От написаното си личи че си забърсал физическата. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymousgirl Отговорено 31 Октомври, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2016 (Редактирано) Като цяло и аз не знам защо и виртуална машина. За личната ми цел доразбрах отнякъде просто, че трябва и + virtualbox, може би не съм разбрала или просто в инсталацията съм объркала нещо, но ме съмнява, не знам, нямам представа, кое е довело до изтриване на моята ОС. Редактирано 31 Октомври, 2016 от anonymousgirl Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 31 Октомври, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2016 след като се е наложило да се рестартира компютъра от там е дошло. Затова в тубата има видеа бол как се прави 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване