borislavvg Отговорено 8 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2011 За централните захранвания се кръстя в тях както казва народа.Три-четери години бачкат на натоварени тресета с нестабилно напрежение и са железни.А за хората не ги познавам лично но когато и да съм чукнал на skyp сме се разбрали и съм получил всичко в максимално кратък срок.За рекламации немога да кажа нищо по простата причина ,че нямам дефектирала техника от тях(дано и така остане) :-).Като цяло препоръчвам на всички във форума продуктите на zahranvane.com Щях да забравя едно основно предимство бачкат супер с 600 ВА УПС.Гасне УПС-а идва тока 30 сек и всичко си трагва.А ако ползвате трафове колеги знаете как е с УПС-ите за по мощен траф с големи кондензатори и при неколко кратно "мигане" на 220В :-) Ако неможеш да помогнеш, поне не вреди. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 8 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2011 Е да така е ама знаеш как е при гръмотевици и импулсни захранвания ;D ;D Иначе спор няма, че работят и аз имам едно там на един блок сложено което ме подсеща да го сваля и да го подаря на някой колега. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Madafaka Отговорено 8 Май, 2011 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2011 Аз също използвам продуктите на пичовете и съм много доволен.Работят супер рядко хваля някой, но захранванията им са много добри а и са на по-добра цена от повечето китайски боклуци които ще купите на пазара и няма сервиз за тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 6 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 6 Юли, 2012 малко е стара темата но въпроса можеби е точно за тук. идеята е следната, точка със няколко централни захранвания, рестартират се с ип модул пико като се прекъсва захранващото напрежение 220V посредством релета. Има ли варянт да не се управлява входното напрежение а да се подава сигнал вътре в захранването който да рестартира захранването? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 6 Юли, 2012 Искаш да кажеш пикото да рестартира директно самото захранване, а не входната му част? Нашите са така, предполагам няма да е ядрена физика да се приложи и на други. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Юли, 2012 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Юли, 2012 Зависи от захранването ако е на захранване.ком най - елементарно е да се включи релето да окъсява изхода при което защитата ще рестартира захванването, варианти мног.о ... според ситуацията. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 7 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Юли, 2012 ее тва с късото е много грубо, тока ще е над 3А, идеята беше да се комутира по-малък ток Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 7 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Юли, 2012 има ако е на захранване.ком мисля че бяха с ТЛ494 там има он/оф Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 7 Юли, 2012 Доклад Сподели Отговорено 7 Юли, 2012 (Редактирано) Или захранването на шим контролера да се прекъсва през един транзистор за 5ст. или релето да е последователно на изхода с нормално затворен контакт. Редактирано 7 Юли, 2012 от master Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zahranvane.com Отговорено 8 Юли, 2012 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Юли, 2012 Здравейте, препоръчително е използването на оптрон (транзистор-диод) за целта, за да не се свързват галванично процесора с захранването. Диода се святка през резистор 470-1000 ома Транзистора: Колектора ( срещу точката - краче 4) се свързва към краче 14 на TL494. Емитера (краче 3) се свързва към краче 4 на тл494 Импулса трябва да е поне 120мили секунди. Оптрона се запоява върху схемата с леко разчекнати крака 3 и 4. Така и смущенията са по малки и няма нужда да се разглобява. Само се сваля капака. www.zahranvane.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts