NetworkPro Публикувано 10 Февруари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 10 Февруари, 2009 Кое е по-добре? Дърти хардове за рутери по 10лв. или Флаш-ове? - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Собственик SS7 Отговорено 11 Февруари, 2009 Собственик Доклад Сподели Отговорено 11 Февруари, 2009 При условие, че един флаш е 20-на лева , няма никакъв смисъл от стари хардове Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ефект Отговорено 20 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2009 http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=49500&topicshow=Продавам%20стари%20хардискове Не го познавам, за ваше удобство само пействам инфото. За незнаещите "бет сектори" са bad или лоши сектори Нищо лично просто шега няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ефект Отговорено 20 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Февруари, 2009 При условие, че един флаш е 20-на лева , няма никакъв смисъл от стари хардове Да така е скоро си купих от метро 4GB SD Hight Capacity на Kingston за 12,8BGN. смятам скоро да го пробвам на рб433ах и ако запали да сложа един Debian. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 21 Февруари, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 21 Февруари, 2009 CF картите не поддържат DMA и са мн. по-бавни от старите хардове имам 4гиги х266 и е гола вода пред quantum от преди 15 години обаче нещата са други с CF-HDD там бива по форумите излизат 8гиги за 50 лева Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 sitnetworks Отговорено 26 Февруари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2009 MikroTik-a не се държи много добре със тези дискове. В студа забиват понякои път на - температура. Системата зарежда бавно. Включва и изключва диска през няколко часа, в следствие н а което харда се скапва бързо. Абе според мен не е много добре. По-добре си вземете IDE флашове. Също така са и по-малки не печат в таблата. Абе като цяло аз бих заложил на флашките. Просто съвет. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Poc Отговорено 15 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2010 +1 за IDE Flash. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Март, 2010 Имам 4-5 Ide флашки по 512мб Trancend. Супер са - абсурд да сложа стар HDD ( че дори и нов да е от магазина) то няма никакъв смисъл.. толкова място,ток,температура и накрая..... Това за студа сериозно ли ? При мен няма как да ги замразя толкова ... . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
NetworkPro
Кое е по-добре? Дърти хардове за рутери по 10лв. или Флаш-ове?
-
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване