master Публикувано 28 Септември, 2016 Доклад Сподели Публикувано 28 Септември, 2016 Здравейте, става въпрос за едно локо м2 което според мен има проблем с флаша за което имат заслуга от ерп то. Там имаше много проблеми с тока след което локото спря. В момента някак си тръгна след като си почина в склада. За моя изненада изписа че има проблем с флаша както и мислех и позволи да сваля въпросния *.sup файл но не успях да го отворя. Идеята тук е по-скоро с научна цел, а не толкова за да се използва въпросното устройство. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
office Отговорено 29 Септември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 29 Септември, 2016 .sup файла се праща на производител само той може да го отвори и да го чете Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 29 Септември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Септември, 2016 И аз имах нещо такова в главата но все пак да попитам. Е значи ще търся друг флаш и ще се опитвам да го презапиша. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 30 Септември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 30 Септември, 2016 Ако успееш да го презапишеш пиши че и аз имам този проблем само че качих флаш от рокет и радиото неще да се усили работи само на маса с бира и като влезна в устройството което e NSM5 ми вика че е рокет Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Септември, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Септември, 2016 През tftp пробвахте ли да го презапишете ? Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Октомври, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2016 Значи няма да стане това което мислех да сваля от друго и да го запиша. Нали файла е еднакъв и мислех, че ще захапе но явно не е така. А нямам негаранционно локо за да го сваля. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 17 Октомври, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Октомври, 2016 Второ локо за няколко месеца си отиде по същия начин. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване