V_L@N Публикувано 22 Август, 2016 Доклад Сподели Публикувано 22 Август, 2016 Здравейте колеги! Някой от по-големите тука, може ли да ми осигури свързаност и интернет в Айтос и Карнобат Гигабит свързаност на двете места и сътветно 500Mb в Айтос и 200Мb в карнобат интернет за връзка и оферти на ЛС Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 office Отговорено 22 Август, 2016 Доклад Сподели Отговорено 22 Август, 2016 Мтел с сигурност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 nmish Отговорено 22 Август, 2016 Доклад Сподели Отговорено 22 Август, 2016 потърси comnet за Айтос, ще измислят и нещо за Карнобат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 RudY-ElectriC Отговорено 23 Август, 2016 Доклад Сподели Отговорено 23 Август, 2016 Преди 19 часа, V_L@N написа: Здравейте колеги! Някой от по-големите тука, може ли да ми осигури свързаност и интернет в Айтос и Карнобат Гигабит свързаност на двете места и сътветно 500Mb в Айтос и 200Мb в карнобат интернет за връзка и оферти на ЛС За Карнобат, още утре ако решиш мога да ти осигуря исканата скорост, за Айтос, след няколко разговора може и да ти измисля нещо, ако решиш свържи се с мен, имам достатъчно ресурс!! …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ubntfan Отговорено 25 Август, 2016 Доклад Сподели Отговорено 25 Август, 2016 RN-TV Бургас също имат в Айтос. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 hgd Отговорено 25 Август, 2016 Доклад Сподели Отговорено 25 Август, 2016 Преди 2 часа, ubntfan написа: RN-TV Бургас също имат в Айтос. Айтос - да, Карнобат - не. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 V_L@N Отговорено 22 Септември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2016 Вече не се търси! ПРОБЛЕМА РЕШЕН Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
V_L@N
Здравейте колеги! Някой от по-големите тука, може ли да ми осигури свързаност и интернет в Айтос и Карнобат
Гигабит свързаност на двете места и сътветно 500Mb в Айтос и 200Мb в карнобат интернет
за връзка и оферти на ЛС
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
6 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване