Mupo neTkoB Публикувано 21 Януари, 2009 Доклад Сподели Публикувано 21 Януари, 2009 Колеги търся си GSM Гейт ще го закачам на panasonic TDA30 трябва ми с 2 SIM и с 2 линии - FXS Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stormmaker Отговорено 22 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 22 Януари, 2009 Здрасти, аз имам един гейт, който купих преди година за ~1600евро на старо. С 4 сима е, ако ти върши работа ще погледна какъв е точно. Само пара се набутах, така и не съм го ползвал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 23 Януари, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Януари, 2009 много са ми 4 сим карти пък са ми още по-много и тези пари Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts