Петър Петров Отговорено 17 Август, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2016 За съжаление не си спомням Ко ми беше за АР и кое за клиент но ако искаш ще го пробвам пак и ще пиша. Помня единствено ,че му пусках съх спиидтест между двете устройства и държеше по висока скорост от колкото две локота вързани едно за друго. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 17 Август, 2016 Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2016 Аз пробвах няколко сценария, с и без аир макс, стари софтуери, нови софтуери, на 20 на 40мхз, единствено се виждат но всичко свърши до там. Ако ставаше с н стандарт за АП и А за клиентски щеше да е супер тъй като имаме доста Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Петър Петров Отговорено 3 Септември, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Септември, 2016 Днес ми остана време да пробвам пак тази постановка. За АР сложих грид М5 Firmware Version: XM.v5.1 и настройки по дефалт. За клиент горепосоченото локо, връзват се без проблем само дето не държат скорост. пробвах и обратния вариант пак си работи . И на аирмакс се връзва но не работи никак добре. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване