MikTik Публикувано 23 Ноември, 2008 Доклад Сподели Публикувано 23 Ноември, 2008 Начинаещ съм с микротик хотспот можете ли да ми обясните как мога да подкарам хот спот логин системата че нещо не се получава пробвам с опцията която има сетъп но ме вдявам нещо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 peterol Отговорено 23 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2008 а микротика функционира ли нормално.и коя е тази опция setup Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 23 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2008 а упътването прочете ли ? www.tiktube.com Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MikTik Отговорено 23 Ноември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2008 не знам откаде да прочета опътването но така се оправих и без опътване но това как да го подкарам незнам бих желал да ми опишете стъпка по стъпка този сетъп. или вие по друг начин го правите. моля обяснете ми че от 2 дена съм си купил платката и я подкарах да дава интернет с паролил с делене на нет но това незнам как да го накарам да искара хтмл сайта с логин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 23 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2008 1. клиента получава автоматично ип от групата която си задал 2. клиента няма интернет до момента след аутентификация 3. за да се аутентифицира клиента а) трябва да има име и парола б) да отвори браузера си и да напише произволен итернет адрес като първото което ще види е страницата за аутентификация кадето след въвеждане на име и парола ще бъде прехвърлен към желаната страница Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 27 Ноември, 2008 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2008 а скороста с която да сваля клиента как може да се ограничи? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MikTik Отговорено 27 Ноември, 2008 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Ноември, 2008 Зависи с какви настройки си ако си с хотспот там си настройваш от профилите скороста ако не си от Queues. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ефект Отговорено 29 Ноември, 2008 Доклад Сподели Отговорено 29 Ноември, 2008 С опашките ще видеш зор шейпва целя интерфейс или pool най-добре си напрви акаунтинг сървър с радиус и от там задавай скороста на всеки юзер. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
MikTik
Начинаещ съм с микротик хотспот можете ли да ми обясните как мога да подкарам хот спот логин системата че нещо не се получава пробвам с опцията която има сетъп но ме вдявам нещо.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
7 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване