Администратор Велин Отговорено 25 Май, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Май, 2016 на по старите версии на микротик 3.20 доколкото помня кога на линковете трябваше да им нацелваш грамажа карах мултикаст с еоип тунел .. иначе проблем, бондинга също не носеше, самия мултикаст не търпи да му разделяш пакетите, мимосата е ац .. но може софтуера да е по хубав. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 27 Май, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Май, 2016 (Редактирано) На 25.05.2016 г. at 23:52, Велин написа: на по старите версии на микротик 3.20 доколкото помня кога на линковете трябваше да им нацелваш грамажа карах мултикаст с еоип тунел .. иначе проблем, бондинга също не носеше, самия мултикаст не търпи да му разделяш пакетите, мимосата е ац .. но може софтуера да е по хубав. Точно заради нетърпимостта на мултикаста към разделяне на пакетите. Не съм сигурен,че и Мимозата ще успее да го прекара без проблем. Дори и големите оператори, когато се наложи да го карат през релейни линии го тунелират. Да допълня,че самия механизъм на 802,11 не осигурява начин за ретрансмисия на изгубени мултикаст пакети и резултата е загубен във въздуха. Начина да се прекара по въздух е превръщане в уникаст. Редактирано 27 Май, 2016 от skyfx 1 Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 31 Май, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Май, 2016 UBNT и специално файбъра на 5Г кара мултикаст , от преди няколко години и с нано бридж съм пробвал на 35км и вървеше чист мултикаст също и с груви на микротик без тунелиране , и при мимосата може да върви но никой все още не е пробвал .. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 3 Юни, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Юни, 2016 (Редактирано) Специално за AirFiber имахме доста оплаквания от мултикаста. Редактирано 3 Юни, 2016 от skyfx Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 8 Юни, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Юни, 2016 Я кажи при вас какви проблеми е правил АирФайбъра .. и с коя версия на софтуера е бил? Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 6 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2017 Абе аре , като гледам колегите , на линк 10 км , първо сложиха RB Net Metal , после го смениха с Mimosa , хаха и днес вече е с Rocket AC-Lite, На същия линк сме с Ubnt от година и половина не съм мръднал от кръчмата, тая Mimosa нещо не работи кво треба ми се струва, за тия пари... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 6 Юни, 2017 За 10км* ако питаш мен нито мт нито убнт върви както трябва. И сложих * защото един с един линк няма нищо общо. Мимоса не съм пробвал но виж АЦ на 1,5км с дишове не ми е вървяло в този ефир. А булет с 60см паничка на 13км ми прави 70 тцп. От ниския клас АФ с външни антени си е читаво радио. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване