Администратор 111111 Отговорено 4 Ноември, 2018 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2018 Ай честито на пичилифшите Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 4 Ноември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2018 То да е само там Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 5 Ноември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 5 Ноември, 2018 Да вземат да пипат и тези които незаконно копаят между градове и села, там вече е мазало 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko712 Отговорено 1 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2018 Съвпадение ли е ,че А1 започват да излъчват сигнал на 39 градуса ?Където знаем кой работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmish Отговорено 1 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2018 Ами то е сладка работа - дават ти приемник от А1 и заменяш булсаткомския приемник. Антената сложена и настроена, окабелено, само сменяш доставчика. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2018 Аз чувам че ще има сделка между тях Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 1 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2018 (Редактирано) На мен по ми прилича на "прееби другарче" каква сделка може да има с БСК, като те нямат нищо черно на бяло, освен кредити де Промоция инсталирай сам - само за клиенти на БСК боксчета на кило ужас ... 75GB/месец Нетбокс + Сат тв с добавн спорт и приемници ще им върви на ~40лв/месец ...лошо Седларов ...ЛОШО! Редактирано 1 Декември, 2018 от MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 1 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2018 Такава бе информацията от място където са им под наем нещата и подновяват договорите. И за мен е странно но това ми каза човека. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 1 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 1 Декември, 2018 Преди 5 часа, master написа: Аз чувам че ще има сделка между тях И аз разбрах същото за тях от "кухнята" ,ама то при тях е като в казармата: Всяка заповед е предпоследна ! Но по -добре е да са се продали , само кредити и срам берат масовия клиент при тях са роми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanstanyov Отговорено 2 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 2 Декември, 2018 Аз пък от друга кухня разбрах, че ще пробват безогледно отнемане на клиенти от Була. Няма логика от цялата галимация и разходи по пускане на нови транспондери паралелно на булсаткомските, ако имат някаква договорка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 2 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 2 Декември, 2018 Ако има безогледно отнемане значи има зле протекли разговори.На това му се вика кражба.Понякога платена и с кръв.Във всеки случай ще видим как ще се развиват отношенията в сектора.Защото големите задават стила и насоките. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 3 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2018 Преди 20 часа, stanstanyov написа: че ще пробват безогледно отнемане на клиенти от Була Ако беше така, то щеше още преди месец да са вдигнали такава рекламна врява в стил НОВА услуга. А тя си е нова де, за първи път някой пуска пакет в Н.265 с ААС звук, което си е дубъл на качество при еднакъв битрейт... ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanstanyov Отговорено 3 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2018 Дубъл на качество няма да има, защото са наблъскали всичките канали в само 3 транспондера. Но пък имат доста HD-канали. А реклама ще има, само почакай, просто в сателитните услуги реклама не се прави преди всичко да се тества и да тръгне нормално, че иначе става антиреклама. Хитри са Телеком Австрия, а и са силни. Официално просто минават на нов сателит, но скоро ще ни заспамят с едни коледни оферти за нови потребители. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 3 Декември, 2018 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2018 На 1.12.2018 г. at 12:59, master написа: Аз чувам че ще има сделка между тях Няма сделка ами доброволно приливане на клиенти, повече канали на същите цени. Ако глупаците от була бяха минали на мпег4 нямаше да имат такъв шанс от А1 Сега на 3 транспондера има същото съдържание което те имат на 5+3 На 18-ти ще се разбере А1 140 канала Булшит 128 канала Сателитната карта на А1 отваря каналите от 39 с модулче я в телевизора директно я в H265 съвместим приемник. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiPSus Отговорено 4 Декември, 2018 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2018 Много вероятно е от БСК да си намериха скрит начин да източат фирмата, като изтъргуват под масата сат. абонатите. Инак ги чакат едни хорица дето имат да вземат ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване