space Отговорено 27 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 (Редактирано) То Atom-a изтри доста теми в форума им , ами то хоканията по техен адрес са повече от хвалбите ама Ганьо си седи там ,гледа 720Р и си мисли че е 4К Редактирано 27 Януари, 2017 от space 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Странно започнали са масово да прехвърлят клиентите си на Фюжън , или поне тия които не се дърпат много .Явно спътника им обърка нещата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 при мен няма фюжън за което мисля да сменявам за жалост говоря за ТВто Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Не е странно, по-евтино им е вместо да плащат 150к в евро за през спътник, да прехвърлят целия този трафик на нас ISP-тата. Директно монтират приемници за IPTV - т.е. не е на PC както беше в началото (явно само тестваха услугата). Трябва да се измисли нещо като такса или към BSK или към клиентите решили да гледат по този начин - понеже ще е голям рев и/или upgrade на мрежи за да им носи трафика. 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 преди 3 минути, Networker написа: Не е странно, по-евтино им е вместо да плащат 150к в евро за през спътник, да прехвърлят целия този трафик на нас ISP-тата. Директно монтират приемници за IPTV - т.е. не е на PC както беше в началото (явно само тестваха услугата). Трябва да се измисли нещо като такса или към BSK или към клиентите решили да гледат по този начин - понеже ще е голям рев и/или upgrade на мрежи за да им носи трафика. то ъпгрейд добре,ама да знаят как да го направят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmish Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 drop - това е решението Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Но така ще загубят много клиенти защото нямат такова покритие с пон. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Ами именно, че TV услугата до голяма степен е на наш гръб - имат много клиенти по села и палянки, които ползват само TV услуга то тях, понеже нямат покритие за Интернет - а Интернет-а идва от нас, по-малките ISP-та. При нас users звънят по няколко на ден да питат дали щяла да им работи BSK Fusion услугата през Интернета, който им предлагаме (каквото и да им обясниш в този момент, че трябва да е оптика за да не спира и подобни не минават, те все пак ще пробват и после ще ти реват как не им работи TV или Интернет-а). “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Февруари, 2017 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Тотален дроп до момента от всеки бокс не почне да се получава поне 2 лева преносна такса 1 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Аз не вярвам да платят. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Аз имах предвид че тук при мен направиха пон , може би видяха че трудно ще се конкурират и аз съм на пон , но това което виждам е че към пона на клиентите свалят чиниите и закачат фюжън ,нямах предвид че карат ТВ през мой клиенти , имам и ИПтв с по добро качество ,но както и да е . мисълта ми е дали не са закъсали доста с спътника и се опитват да с спасят положението с Фюжъна , все пак Хелас2 "умира" началото на месец май, а уж техния още даже не е в орбита? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 5 Февруари, 2017 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 преди 1 минута, master написа: Аз не вярвам да платят. Тогава няма да гледат Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 5 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 5 Февруари, 2017 Аз това със спътника и фюжана си го помислих още когато го пуснаха, но няма как да го заместят изцяло. Но ще намалят загубите. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 6 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2017 Някой от тук ползва ли им новите IPTV box-ове, какви скорости ползват при SD и HD качество? Можем да ги нашейпваме така че да не могат да вдигат повече от SD, а за HD да доплащат - понеже за там чух нещо около 20Mbps на канал. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 6 Февруари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 6 Февруари, 2017 При тях само надписа е HD резолюцията (доколкото знам от форумите) е 720P , което значи че ХД-то има около 6-8 мбит , СД-то обаче е 4-5 мбит Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване