wowefect Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 п преди 51 минути, 111111 написа: Играла е ножицата цяла бг долу. преговорите са започнали с перките неофицялно инфо перките ? смятам,че тази фирма,ще бъде придобита до средата на годината ! просто е недопустимо да се продължава с тоя тормоз - безобразия - и пълно безхаберие - мисля,че знам кой и удари ножицата 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 преди 41 минути, wowefect написа: тия пак умряха в цялата страна - пускайте си смело fusion да гледатe качество лукс телевизия в тия студени дни бях обещал да не се обаждам на темата Ако това тяхното е лукс качество ,значи аз предлагам 8К спрямо тяхното Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 преди 1 минута, space написа: Ако това тяхното е лукс качество ,значи аз предлагам 8К спрямо тяхното повече от час ги няма никави - даже и сайта си държат на собствен сървър,нямат пари завалиите да платят за хостинг Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 Всичко е оффлайн. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 Just now, master написа: Всичко е оффлайн. от преди час и повече са така,но ако трябва да обобщим - от както съществуват са офлайн Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 Всъщност има пинг само до гейтвея. Телефоните и сайта им са долу Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Януари, 2017 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 иптв им движи от локалните CDN-и То пък едно иптв даже не са си платили правата за каналите http://www.cem.bg/company_reg_docs.php?id=1942 Колко канала са платени Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wowefect Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 преди 8 минути, master написа: Всъщност има пинг само до гейтвея. Телефоните и сайта им са долу ма той и сайта им не работи ма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ефект Отговорено 26 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 26 Януари, 2017 те са толкова надалеч с матерята, че часовника във форума им е един час напред. няма начин да няма начин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 27 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 А дали не са почнали да стават пирати , доколкото дочух от техен клиент на Иптв , пуснали са HBO , успоредно с VOD . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 Чувам от няколко места за сериозни проблеми с тока, което разбира се не е оправдание. Близоо също бяха долу на места. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 27 Януари, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 Що,аварий стават навсякъде и по всяко време.Въпроса е за колко време се отстраняват Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Momo Отговорено 27 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 (Редактирано) ми в София няма проблеми. Тв-то работи интернет спря вчера за 5 минути ми в София няма проблеми. Тв-то работи с интернет вчера 5 минути Редактирано 27 Януари, 2017 от Momo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 Тук за 6-7часа. Явно е било на места. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Януари, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Януари, 2017 Вчера имаше тема във форума им но я изтриха. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване