RudY-ElectriC Публикувано 17 Март, 2016 Доклад Сподели Публикувано 17 Март, 2016 Здравейте, продава се следната железария FOUNDRY - NetIron MLX 4 В следната коплектация: 1. Шаси -1бр. 2. Захранващ блок - 2бр. 3. Суич - NL-MLX -1G-x20GS - 1бр. (20бр. 1 гигабит, медни порта) 4. Суич - NL-MLX-10Gx4 - 1бр. (4бр. 10 гигабита, XFP порта) 5. Модул XFP Foundry - IGF-17311J-FN - 3бр. (10G-XFP-LR) *Машината е в работещо състояние, при интерес можем да осигурим достъп до нея. Продава се поради Ъпгрейд. Цена: 6 000 лв. Закупен за 14 000 лв. За контакти: Лице: Анатоли Георгиев Телефон: 0896 036 392 …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alalfa Отговорено 17 Март, 2016 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2016 Здравей колега, Ако не е тайна с какво го замени.Питам защото и аз ползвам същото желязо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 17 Март, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2016 Не, не е тайна, заменено е с Juniper MX240 …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alalfa Отговорено 17 Март, 2016 Доклад Сподели Отговорено 17 Март, 2016 (Редактирано) Благодаря ти за информацията.Как е положението с лицензиите на новата машина. Не съм запознат , а това ме притеснява .Ако имаш време и нерви да ми дадеш малко инфо. Редактирано 17 Март, 2016 от alalfa Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 7 Май, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Май, 2016 Нова ЦЕНА 4500лв. …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts