Имам следното питане - Виваком ми дават в София интернет и ТВ с обикновен суич + STB устройството за гледане на телевизия.
Въпросът ми е мога ли да пратя STB устройството в провинцията и с два RouterBOARD 941-2nD да ги вържа в bridge/vpn (не ми е много ясно) към суича на Виваком и съответно в провинцията да гледам телевизия за която плащам и получавам в София?
Въпрос
Dimiter
Здравейте, нов съм и отскоро ръчкам микротикове.
Имам следното питане - Виваком ми дават в София интернет и ТВ с обикновен суич + STB устройството за гледане на телевизия.
Въпросът ми е мога ли да пратя STB устройството в провинцията и с два RouterBOARD 941-2nD да ги вържа в bridge/vpn (не ми е много ясно) към суича на Виваком и съответно в провинцията да гледам телевизия за която плащам и получавам в София?
Благодаря предварително за съветите
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
20
9
8
4
Popular Days
26 Дек
10
12 Дек
8
19 Май
7
14 Дек
6
Top Posters For This Question
111111 20 posts
bfka 9 posts
kokaracha 8 posts
JohnTRIVOLTA 4 posts
Popular Days
26 Дек 2018
10 posts
12 Дек 2017
8 posts
19 Май 2020
7 posts
14 Дек 2017
6 posts
Popular Posts
111111
През L2TP с бриджнат ЕоIP и работи с налични поне 15 мегабита нет
111111
Под микротик става за 2 минути с каквото си поискаш, ЕоИП е предостатъчен за целта. Който не го кефи може да драска експерименти по конзоли на разни WRT без хардуерно ускорение.
MiPSus
Колегата има предвид DD-WRT ? Налагало се е да ползвам EOIP тунели в Debian рутерите, работи но гълта CPU ? https://storage.googleapis.com/google-code-archive-downloads/v2/code.google.com/
Posted Images
60 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване