Администратор JohnTRIVOLTA Публикувано 30 Януари, 2016 Администратор Доклад Сподели Публикувано 30 Януари, 2016 Здравейте, дадоха ми няколко устройства /китайски/ с Ralink RT3052 и инсталиран OpenWRT AA. Проблема се състои в това , че не се знаят паролите за Root акаунта , а хардуерният ресет несработва. Иначе устройствата си работят дават си адрес имат си безжична мрежа .Мъчих се с какви ли не комбинациии да ги вкарам в фейлсейф режим някакъв, tftp сървър и на адреси с 1.1 и 0.1 ако иска да си дръпне sysupgrade firma-a, изтеглил съм такъв за ASUS RT-N13U понеже четох че са с еднакъв хардуер. Модела на устройствата са модел SL-R7203 марка няма , но са досущт като това : SL-R7203 Някой ако има идея как мога да рисетна споменатите устройства и има опит с тях да нека сподели, ще съм му крайно благодарен ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 30 Януари, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2016 Вадиш им сериен порт и през него си работиш Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 30 Януари, 2016 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2016 (Редактирано) Нещо по конкретно ... на платката са изкарани пинове console tx,rx, gnd т.е. кабел да приправя от конзолен такъв на мястото на rj45 да сложа букси за пиновете ли? Само NVRAM ли да клирна ? Редактирано 30 Януари, 2016 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
friendkiller Отговорено 30 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 30 Януари, 2016 щом имаш тх и рх ще ти трябва преобразувател "то ттл" директно няма да стане, ако устеойството си няма изведен конзолен порт Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk www.pro-service.info Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 31 Януари, 2016 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2016 преди 20 часа, friendkiller каза: щом имаш тх и рх ще ти трябва преобразувател "то ттл" директно няма да стане, ако устеойството си няма изведен конзолен порт Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk Има изведени 4 пина GND,RX,TX и 3.3v ... т.е. ще ми е нужен USB to TTL serial кабел или ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
friendkiller Отговорено 31 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2016 Да Sent from my iPhone using Tapatalk www.pro-service.info Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 31 Януари, 2016 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 31 Януари, 2016 Благодаря на отзовалите се,! Взех си адаптер usb to ttl cp2102 и си рисетнах паролите на ROOT . Всичко е ОК вече Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 1 Февруари, 2016 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2016 Модела се оказа според фърма WR512-3GN и хубавото, че се поддържа от официалният сайт, а не е някаква сглобка, та в този ред на мисли с Barrier Breaker работи превъзходно! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 1 Февруари, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2016 С една дума, разбра че мелницата е вятърна обаче още не ти е ясно от къде идва водата Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 1 Февруари, 2016 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Февруари, 2016 преди 5 часа, kokaracha каза: С една дума, разбра че мелницата е вятърна обаче още не ти е ясно от къде идва водата Аха, абе то ясно бе и за водата от къде идва, но по тръба ли, с водоноска ли и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване