Администратор Велин Отговорено 14 Януари, 2016 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Януари, 2016 Естествено че от Аирмакса , той е задължителен за пиър ту мултипиър ... Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Януари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 14 Януари, 2016 Колегата като го пусна на един от линковете и закъснението от 1-2 скочи над 300! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sspas0v Отговорено 26 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2016 Преди седмица се сблъсках с абсолютно същия проблем 3 бр. Loco M5 вързани PTMP пуснат ли е airmax-a голяма боза става.Реших си проблема като смених Локото с Наностейшън , но със спрян airmax локото също нямаше проблеми. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 26 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2016 Аз за това говорех Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valvi Отговорено 26 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 26 Февруари, 2016 Аз не разбрах - за какво говореше master.NS 5L с фирм 4.0.нещо си не може да се закачи при активен аирмакс въобще.За линк си представям устройства неработещи в режим PTMP.А става въпрос за точно този режим.И за подрежим аирмакс - активен.Или трябва да си сменя дилъра или да мина на нещо по-леко.Щото кашата е пълна.Айде сипах си. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Октодиан Отговорено 27 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2016 зашумен ти е от едната страна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Февруари, 2016 Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2016 Valvi наздраве, говорих за това че на п2п или п2мп като сме пускали аирмаха положението е ставало трагично. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 27 Февруари, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Февруари, 2016 При мен се оправиха нещата след като вдигнах AirMax , Сложих и 5.6.3 firmware на всички устройства...... Не мисля че проблема се получава от зашумяване , от едната или от другата страна.... При мен се получи в едно селце където и от двете страни няма едно АП.... До клиент номер 15-20 няма такива проблеми , над 20 започва да се появява..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sspas0v Отговорено 13 Март, 2016 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2016 още инфо: Забелязах че при мен проблема се получава само ако имам custom mac на радиото тествайте дайте инфо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Март, 2016 Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2016 На кое радио? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sspas0v Отговорено 14 Март, 2016 Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2016 На безжищния интерфейс ath0 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sspas0v Отговорено 3 Април, 2016 Доклад Сподели Отговорено 3 Април, 2016 Deniboy ти променял ли си мак адресите на устроиствата. Имаш ли още проблем ,как го оправи . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deniboy Отговорено 4 Април, 2016 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Април, 2016 На 3.04.2016 г. at 9:08, sspas0v написа: Deniboy ти променял ли си мак адресите на устроиствата. Имаш ли още проблем ,как го оправи . Не , не съм променял мак адреси , Оправи се проблема след като пуснах AirMax.... За сега всичко работи добре...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 21 Ноември, 2016 Доклад Сподели Отговорено 21 Ноември, 2016 При мен единия рейт пада когато клиента ъплоудва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване