byte Отговорено 27 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2017 За заплатите на персонала... Нито един техен техник не иска да дойде да работи при нас. 200лв разлика в заплатата, в полза на булсат. Инженери от виваком отиват в булсат, пак 200лв разлика. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 27 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2017 Аз пък не бих искал да работя с някой от техните кадри, както и на който и да е от големите. Лично според моите наблюдения 90% изобщо не знаят какво правят. Тези които бяха в час и съвестно си вършиха работата бяха уволнени. На много места забелязвам подобна практика. 1 Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmish Отговорено 27 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2017 и колко точно са им заплатите чисто след осигуровките? и защо бягат постоянно хора от тях, от виваком вземат тези, които и без това ще бъдат съкратени/последната вълна съкращения във виваком мина в началото на тази година/. И колко редовно и навреме си вземат заплатите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 27 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 27 Юни, 2017 Какво значение имат заплатата, когато си некадърен? Повечето "техници", които съм срещал в София са завършили някое машино-тракторно училище с диплома за прикачвач. Обаче са много амбициозни и са се записали на работа в корпоративната среда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmish Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 интересно ми е в цифра да знам колко вземат? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Виваком съкратиха от магазинна мрежа, другото отпадна. Виваком заплати чисто 800-850лв (различни във всеки окръг, според средната там) Булсат - чисто 1000-1200лв. А конкретно тук не съм видял някой да напуска, а са >12 екипа техника Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 И според вас това нормална заплата ли е за хора които по цял ден се лудват да закърпват мрежата? Лично според мен е подигравка! Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmeta Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Заплатите на учителите и лекарите не са по-високи, а изискванията на обществото към тях са значителни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Юни, 2017 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Какви 1000 лева това на какъв пост и в кой край? 650 ако не са ги глобили. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 За другите две професии няма какво да плачем, те имат по два бизнеса минимум. Като гледам какви коли карат и какви ланци имат заплатата им е за цигари и кафета само. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Преди 1 час, 111111 написа: Какви 1000 лева това на какъв пост и в кой край? 650 ако не са ги глобили. Централна северна България, прост техник с гаечен ключ и сплайсер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Изобщо не ме интересува колко взимат в Була ,не гледам в чуждото "канче", но когато се касае за дъмпинг и ми ядът моя хляб ме касае. Но като цяло хората са от "простолюдието" гледат цената, май думата "качество" няма вече значение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exvitermini Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Преди 2 часа, byte написа: Централна северна България, прост техник с гаечен ключ и сплайсер Колега това прост техник звучи доста грубо... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Само да спомена, като почнахте за техниците - вече стана доста трудно намирането на нормални кадри - не говорим за такива с особени познания в някаква област. При нас от няколко месеца не можем да си намерим читав техник дори с бейсик познания за мрежи - само CV-та на шофьори и ел-техници 60-ти набор... 1 “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 28 Юни, 2017 Доклад Сподели Отговорено 28 Юни, 2017 Networker и при нас е така .. от половин година - шофьори/дистрибутори и сод-аджии exvitermini извинявам се, редови техник който няма отговорност към backbone мрежа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване