сандуси Публикувано 13 Декември, 2015 Доклад Сподели Публикувано 13 Декември, 2015 Здравейте,имам проблем с мултикаст.Става въпрос за това че мултикаст не работи на никакъв суйч освен ТП-Линк.Ако е така и се наложи да се преправя цялата мрежа ще е много"тъпо".Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека каже дали е намерил решение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Декември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Явно тегниката ти грам не е конфигурирана, или не ти се отдава Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Не знам. При мен работи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linux Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 И аз нямам проблем а и по какво разбираш че "мултикаста" не ти работи ? даи малко повече инфо кое кво е що е как е и т. н Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanstanyov Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Мултикаст не става в мрежа без IGMP Snooping. Или на всички суичове, или поне на основните + VLAN-и. Мултикаст + тъпи суичове = бели коси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 При толкова информация и аз бих казал че и тука върви идеално.А инак напълно съгласен с предното мнение а именно глупави суичове и иок тв.Дай повече информация инак не чакай отговор.Инак колегата е написал точно VLAN IGMP и по един най много два глупави суича на умен порт . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanstanyov Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 (Редактирано) Пропуснах нещо - приоритизация също е нужна. Иначе торентите почват да сецат стрийма на тесните места. Ама то това си важи и за уникаст. Редактирано 14 Декември, 2015 от stanstanyov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Именно за това е информацията ,прав си сецат стийма ама поне тук пича написал ,че никакъв го няма освен на тп-линк.Без да е казал как му тръгва стрийма през какви умни суичове с какви настройки и други подобни няма как да му се даде насока за решение на проблема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linux Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 И никои незнае дали изобщо става въпрос за стрийм защото през мултикаст вървят и много други услуги Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanstanyov Отговорено 14 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2015 Е, прав си. Аз предположих, че за IPTV става дума, ама може и друго да е. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване