Diogen Публикувано 8 Декември, 2015 Доклад Сподели Публикувано 8 Декември, 2015 (Редактирано) Здравейте, може ли някой да обясни или даде линк към обяснение на следната ситуация: Много от Интернет доставчиците назначават динамично реални ИП адреси на своите клиенти. Аз, като клиент, с цел тестове се опитах да конфигурирам статично същото ИП, което ми е назначено от доставчика и резултата беше доста интересен: Имаше пингове към интернет, като първият беше със закъснение 1мс, а следващите с някакви големи закъснения от рода на 2345мс. Вероятно последствията не се ограничават само с това. Стана ми интересно, какво и с каква цел е направено това, което е направено? Редактирано 8 Декември, 2015 от Diogen Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linux Отговорено 8 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2015 Ебаси глупоста 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 8 Декември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2015 Когато го няма записа в lease таблицата, автоматично минаваш в друга група потребители. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 9 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Декември, 2015 С цел да се спестят и малкото останали адреси. То вече и срещу пари няма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linux Отговорено 10 Декември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2015 Намират се Жоро Визиото продава и има доста голяма колекция Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 10 Декември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2015 И на други места има, но повечето дават под наем Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване