hasanbg Публикувано 16 Ноември, 2015 Доклад Сподели Публикувано 16 Ноември, 2015 Здравейте дайте ми идея за антени устройства, които да прекарат 100 мб в двете посоки за посочените разтояния благодаря ви Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 17 Ноември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 17 Ноември, 2015 Темата е много обширна и сме писали , потърси с търсачката . Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cako Milev Отговорено 20 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2015 Здравей колега по твоя въпрос за 100mbps на 6км бих те посъветвал да ползваш пасатска антена 60см и Groove 52HPn имам доста такива линкове карат си по 90mbps без проблем разбира се зависи и от ефира и доста други фактори,както казва колегата Велин по темата има писано доста,но като хардуер мисля че биха ти свършили работа.За разстояние от 12 км бих ползвал 90-ки пасат с Groove 52Hpn.Надявам се да съм помогнал! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hasanbg Отговорено 23 Ноември, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 Да но Groove 52HPn е до 100 мб, аз искам мин 100+ мб. Гледам powerbeam m5 ac 500 да ли няма да станат или powerbeam m5 400 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan123 Отговорено 23 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 (Редактирано) Вземай powerbeam m5 ac 500 по-добре..Имам на 12 км нямам ядове..150 170 мбпс мисля че минаваха.. Редактирано 23 Ноември, 2015 от ivan123 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Ноември, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 преди 1 минута, ivan123 каза: Вземай powerbeam m5 ac 500 по-добре..Имам на 12 км нямам ядове..150 170 мбпс мисля че минаваха.. Но работят само на чист ефир, ако е пълно за нищо не става. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 23 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 23 Ноември, 2015 MTik AC - ако може да си го нагласи, на 12 км 300 до 400 на half. Иска си сигнал (под -50) - заложи на големи паници ако това ще ти е варианта. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hasanbg Отговорено 24 Ноември, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2015 Networker какъв MTik AC препоръчваш и паници за тях Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobo Отговорено 24 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 24 Ноември, 2015 Даречем 1.2М или нагоре антени за тоя сигнал . Условието е чистия ефир . Тествано , закачат се под -50 и скорост 650Мбит по радиото и около 400Мбита УДП/ 300Мбит ТЦП през лана . За понагоре 256QAM или рейтове до 866Мбпс с тия Микротици --> ефира става само накъси разстояния за съжаление . 'За всяка цел си има тел' - има платени комерсиални решения за това различни от Микротик . Интересно ми е намен, дали някой е пробвал AirFiberX? Някакси не ми се дават 1500лв за поредния експеримент и скъпи играчки които стават за окрашение на някоя кула с надежда някоя гръмотевица да ме отърве от тях просто защото намен ми е съвестно да ги метна в кофата . Успех с начинанието . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 25 Ноември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2015 Колегата добре ти е отговорил - в конкретния случай паниците бяха 140 см. За техниката RB911G-ac модела би ти свършил работа - пак зависи от pps и брой хора - преди 2 седмици на 8 км, при използване на 1 chain, 23 dbi към 60 ка, 200Mbps за 100-150 човека работи. Аз лично предпочитам нещо по-мощно (ITX или поне ALIX). “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване