Jump to content

Купувам евтина АР /1-2бр/

lz1mak

Recommended Posts

преди 2 часа, master каза:

Вземи някой адсл с вифи има ги за по 10тина лв. Спри дхцп и готово.

Имам на тавана един ADSL от VIVACOM, дали става за клиентско устройство? Говорим за до 1000 метра и една 24децибела антена за него

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, lz1mak каза:

Имам на тавана един ADSL от VIVACOM, дали става за клиентско устройство? Говорим за до 1000 метра и една 24децибела антена за него

За едни до 1000 метра става само airlive 5460ap с читава антена. Вивакомското няма да ти свърши работа. С компромиси може да работи като АР, ако до лана му идва някакъв интернет, но си е мъка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

airlive 5460ap, ако върши работа и е евтино- става, нямам претенции. Доста техника ми гори на това място от гръмотевици, затова ми е важно да не се притеснявам. Идеята е да доизбута тази връзка до Нова година, после напускам обекта и няма да го мисля.

Благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на отзовалите се в темата, купих си два броя AP от колега от форума. Трябваше да са в перфектно състояние. Отне близо час да почистя единия от нещо лепкаво и мазно.

Имам въпрос към разбиращите от техника:

Ако техниката работи на 12 волта, а изпратения адаптер е на 9 волта това ще се отрази ли на работата

И още един въпрос: Ако вътре на платката липсва ламаринката екранираща високата честота /предполагам, че това е тази част от платката/ това влияе ли принципно

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето работят и на 9в. Вътре си имат стабилизатори като основните напрежения след тях са 5; 3,3; 1,6 и т.н. А ламаринката е предвидена на много места но предимно на по скъпите може да се види налична.

Какво е ап то?

Analog Audio™

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, master каза:

Повечето работят и на 9в. Вътре си имат стабилизатори като основните напрежения след тях са 5; 3,3; 1,6 и т.н. А ламаринката е предвидена на много места но предимно на по скъпите може да се види налична.

Какво е ап то?

EW-7206apg и ещо едно с много близка платка Canyon. Едното има ламаринка.

От изгорял ЕВ-7206apg  мога да изровя такава ламаринка. Размера е приблизително 30х30мм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата може да се смята за закрита

Още веднъж благодаря на всички, системата ми заработи

Спорна седмица

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• No registered users viewing this page.
  • Създай нов...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.