Networker Публикувано 14 Октомври, 2015 Доклад Сподели Публикувано 14 Октомври, 2015 Здравейте колеги,можете ли да споделите какви решения ползвате за UPS-и и защити преди тях (токови удари/пикове).Става дума за предпазване на офис техника (PC-та, копирни машини и прочие).Огледах в нета и ми хванаха окото тези два разклонителя със защити в тях, някой ползвал ли е тези марки/модели, ако може да сподели:Линк 1 Линк 2 Благодаря предварително. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
h3ll Отговорено 14 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2015 За защита от "токови удари/пикове" се използват единствено On-line UPS-и. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 14 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2015 Е да ама един онлайн ,е доста парички особено и нов.Тогава с компромис препоръчвам именно избора на обикновен но добър с минимално време на превключване при което той ще смогне да отреагира на едните токови удари .И добавянето на един такъв сериозен разклонител към него и воала добър компромис на ниска цена.Само да добавя всички взаимо свързани консуматори да са в един разклонител на една фаза и на едно земно инак съм виждал щети за няколко хиляди има сериозни изравнителни токове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Октомври, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2015 По добре да инвестираш в такъв втора употреба, отколкото да се надяваш на сработване на защити. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 14 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2015 (Редактирано) От три години реших този проблем само с онлайн ЮПС ,аз лично ползвам марка Powerwalker и съм доволен ,цената е достъпна спрямо другите марки. Проблем засега никакък ,колегите правилно са казали по горе.... Редактирано 14 Октомври, 2015 от space добавка текст Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 14 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2015 Това AEG не е истинско. Разклонители със защити само високия клас на APC или правени. Макар, че масовите разклонители със защита имат един сериозен проблем, а именно високия праг на сработване който в масовия случай е над 350 - 400 V. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wuzarector Отговорено 15 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2015 1 глас за Powerwalker и от мен! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 15 Октомври, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2015 Благодаря за отговорите - загледах PowerWalker продуктите - имат и разклонители със защита, изглежт добре и като цени. За мястото, където ми трябва (офис с 3-4 PC-та и копирна машина) ми допада варианта с разклонител и стандартен UPS. Няма да откажа и други мнения :). “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 15 Октомври, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 15 Октомври, 2015 Внимавай с копирките че някои имат супер консумация при събуждане особено цамцунг което автоматично гаси UPS-а Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan123 Отговорено 16 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2015 Ако питаш мен по-добре не инвестирай пари в някакъв "разклонител с защита" а направо си дай парите за онлайн юпс дори и втора ръка да е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 16 Октомври, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2015 Не трябват разклонители а упс.За офис отдели едни ~400лв. за втора цедка АПЦ поне 1500-2200 вата, щото с тия принтери и разни печатарски машинк е проблематика . Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan123 Отговорено 16 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2015 Зависи доколко е нужно принтерите да са зад упс-а.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 16 Октомври, 2015 Администратор Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2015 Зависи доколко е нужно принтерите да са зад упс-а.... Оопитай да обясниш на лелките Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan123 Отговорено 16 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 16 Октомври, 2015 Казвам на лелките че не може и толкова.. имах няколко случая когато пускаха и духалки по 2 киловата и винаги всичко спираше..и отивам казвам не ги пускайте на този контакт и след ден два пак..Според мен зависи как ще се изгради.. вече свободни контакти не оставям да нямат възможност да включват каквото и да е.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Networker Отговорено 20 Октомври, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 20 Октомври, 2015 За радост там няма лелки, само мацки на по 20-30, макар, че една жена винаги може да те изненада :).Мерси за съветите. “...ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо...”, Константин Йозеф Иречек, 13.12.1881 г. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване