budisimo Публикувано 9 Октомври, 2015 Доклад Сподели Публикувано 9 Октомври, 2015 Като свържа аиргрида към лаптопа,дава индикация на лана че има връзка,като го резетна ,няма пинг на 192.168.1.20,при опит за флашване чрез Tftpd32 преминава в сервизен режим,но пинг към 192.168.1.20 не се появява,мисля че преди като съм правил такава процедура за флашване се появяваше пинг,моля за помощ къде да търся проблема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 9 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 9 Октомври, 2015 Най-вероятно лана е изгорял на половина или казано по друг начин само единия от двата чифта. Ако не ви се занимава с ремонти имаме интерес да го закупим. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 10 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2015 Най-вероятно е CPU или флаша Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
budisimo Отговорено 10 Октомври, 2015 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2015 (Редактирано) Добре ще е да се оправи,благодаря за съдействието,радиото си беше вързано безжично към АП -то виждах го от отсрещната страна,значи като цяло е здраво май ще е около лана проблема,ланчипа сигурно,а как се отваря прилича ми на залепено. Редактирано 10 Октомври, 2015 от budisimo Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
donioi Отговорено 10 Октомври, 2015 Доклад Сподели Отговорено 10 Октомври, 2015 Май ти трябва курс за ремонт. Другия начин е проба-грешка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване